Gezellige open dag in Stadion Woudestein

30 augustus 2013

Zo’n 250 belangstellenden waren vandaag aanwezig bij de open dag van Excelsior. Ze konden op het hoofdveld kennismaken met de selectiespelers van dit seizoen en uiteraard handtekeningen vragen en op de foto gaan met voetballers, trainers en andere leden van de staf van Excelsior.
Helaas was de opkomst deze keer iets minder dan in voorgaande jaren, wat waarschijnlijk te maken had met de late zomervakantie in deze regio. Desondanks waren flink wat ouders met kinderen naar Stadion Woudestein gekomen. Om 14.00 uur werd daar de selectie gepresenteerd door stadionspeaker Hans van Schanke. De spelers betraden onder applaus van de aanwezigen het kunstgrasveld.
Een heerlijk zomerzonnetje zorgde ervoor dat het extra fijn toeven was in Stadion Woudestein, waar de jonge fans na de presentatie fanatiek aan de slag gingen om alle handtekeningen van de spelers te verzamelen. Ook wilden veel jonge supporters met hun helden op de foto. Onder meer mascotte Woutje Stein was populair bij de kinderen. Uiteraard lieten de aanwezigen zich ook van hun sportieve kant zien bij de verschillende activiteiten die stonden opgesteld op het hoofdveld.
Het werd zodoende weer een geslaagde middag, waarbij veel bezoekers tevens langsgingen bij de standjes van de Supportersvereniging Pro Excelsior, Kidsclub De Woudies, hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar en Voetbal International. Ook de stand waar ijsjes, broodje knakworst en drinken werd verkocht, deed goede zaken. Namens Excelsior dank aan iedereen die deze middag mede mogelijk heeft gemaakt, waaronder een groot aantal vrijwilligers.

Meer Nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

za 8 juni 2024

Keeper Anouk van de Klooster sluit aan bij Excelsior Vrouwen

Anouk van de Klooster speelt komend seizoen voor Excelsior Vrouwen. De 23-jarige keeper komt over van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij