Succesvolle openingsavond van Excelsior Business Club

5 september 2013

Afgelopen donderdagavond is de selectie van Jon Dahl Tomasson officieel voorgesteld aan de leden van de Excelsior Businessclub (EBC). Met ruim 180 aanwezigen sprak de Deense oefenmeester de doelstelling uit om met Excelsior aankomend seizoen te streven naar het bereiken van de play-offs.
De avond begon met een borrel op het veld in Stadion Woudestein. Nadat alle leden aanwezig waren nam voorzitter Eric Verwey het woord. Er werd afscheid genomen van bestuurslid Ferry de Haan die wordt opgevolgd door Wouter Gudde. Daarnaast werd er kort teruggeblikt op afgelopen seizoen, maar vooral vooruit gekeken naar de agenda voor het komende seizoen. Zo zal op 3 oktober een businesslunch bij ING worden georganiseerd en gaat de EBC op 25 oktober een bezoek brengen aan de High Tech Campus in combinatie met de wedstrijd FC Eindhoven – Excelsior. Ook zal er aankomend jaar weer een buitenlandse wedstrijd worden bezocht. Het bestuur van de EBC is een aantal opties in Duitsland aan het onderzoeken.
Na het openingswoord werd iedereen een zes gangen diner voorgeschoteld door Ron Koebrugge Stadion Exploitatie. Na de eerste twee gangen werd de selectie per linie voorgesteld aan de aanwezige leden. Presentator Jan Dirk Stouten deed op de voor hem karakteristieke wijze de spelers een aantal confronterende vragen voorleggen. Zo moest Boy de Jong uitleggen waarom hij vond dat hij eerste keeper moest worden en kon Lars Veldwijk uitleggen waarom hij de penalty tegen FC Dordrecht niet tussen de palen kreeg
Ook Jon Dahl Tomasson kwam aan het woord. De hoofdtrainer van de Kralingers sprak de ambitie uit om met Excelsior te streven naar het bereiken van de play-offs die recht geven op deelname aan de nacompetitie voor promotie. Ook algemeen directeur Ferry de Haan beaamde dat dit een reƫle doelstelling is voor Excelsior aankomend seizoen. De beleidsbepaler zei daarnaast ook nog dat Excelsior commercieel tevreden kan zijn, maar dat het altijd beter kan.
Na alle interviews bleek dat alle wedstrijd- en balsponsoren voor het aankomend jaar verkocht waren. De sfeer was de gehele avond uitmuntend zodat iedereen rond middernacht met een zeer tevreden gevoel naar huis kon gaan.

Opening seizoen Business Club 2013/2014

Meer Business nieuws

vr 25 november 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: RoX Legal

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

di 22 november 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Kapitaal op Maat

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets