Businesslunch rond het thema MVO

23 oktober 2013

Omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijker onderdeel in de bedrijfsvoering van veel bedrijven begint te worden, heeft de Excelsior Business Club besloten om op maandag 11 november een businesslunch te organiseren met het thema MVO.
Als eerste gastspreekster verwelkomen wij Floor Wijburg. Zij is directrice van Yes We Care, de nieuwe rugsponsor van Excelsior. Yes We Care is een platform waar non-profit organisaties die zich inzetten op maatschappelijk vlak zich voor kunnen stellen aan bedrijven en particulieren.
Na de lunch wordt de tweede gastspreekster Barbara de Loor geïnterviewd door Jan Dirk Stouten, RTV Rijnmond verslaggever en succesvol ondernemer. De Loor was van 1993 tot en met 2005 een van de topschaatsters in Nederland en beleefde haar hoogtepunt in 2005 met een gouden medaille op de 1000 meter tijdens de WK afstanden in Inzell. Op haar erelijst pronken verder onder andere 3 gouden medailles op de NK afstanden en een derde plek op de EK Allround.
Tijdens haar actieve schaatscarrière werd De Loor ambassadrice van Right to Play. De missie van Right To Play is om de kracht van sport en spel te gebruiken om kinderen te leren omgaan met de gevolgen van armoede, oorlog en ziekte in onderontwikkelde gebieden. De Loor zet zich nu al meer dan 8 jaar in voor Right to Play en ze bezocht onder andere sportontwikkelingsprojecten in Zambia en Mozambique.Dit alles gaat plaatsvinden op maandag 11 november vanaf 12.00 in het Van der Valk Hotel Ridderkerk gelegen aan de Krommeweg 1 in Ridderkerk. Wij hopen daar zoveel mogelijk businesspartners te kunnen begroeten. Leden van de Excelsior Business Club hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij