Geslaagde businesstrip naar Eindhoven - Excelsior

25 oktober 2013

Zo’n 65 leden van de Excelsior Business Club waren afgelopen vrijdag aanwezig bij de trip naar Eindhoven. Daar werd ’s middags een bezoek gebracht aan de High Tech Campus. Na een diner ging de reis vervolgens naar het stadion van FC Eindhoven, waar de sponsors Excelsior vanuit het uitvak met 1-3 zagen winnen.
Het was vroeg in de middag toen zo’n 65 leden van de Excelsior Business Club in het spelershome van Stadion Woudestein verzamelden voor deze bijzondere trip naar Eindhoven. De reis ging – per dubbele touringcar van Snelle Vliet – naar de High Tech Campus in Eindhoven. Daar werden de sponsoren van Excelsior welkom geheten door onder meer Jos van Erp van de High Tech Campus en wethouder Monique List van de Brabantse stad.
Op deze ‘smartest square kilometer’ zitten zo’n 125 bedrijven met 8000 werknemers afkomstig uit 60 verschillende landen, die met elkaar werken aan innovatieve ideeën. Uit verhalen van Cees Admiraal van de High Tech Campus, Frank de Jong van FEI en Rob van Vliet van ASML werd vooral duidelijk dat samenwerking leidt tot innovatie, met als uiteindelijk doel: ‘turning technology into business’.
Na dit middagprogramma ging de reis naar Leende, waar in Golden Tulip Jagershorst eerst een welverdiende borrel stond te wachten, met aansluitend een driegangen diner. Naast het kennismaken met elkaar, was de aanstaande wedstrijd een van de belangrijkste gespreksonderwerpen tijdens het diner. Vooral omdat het voor velen de eerste keer was dat ze een wedstrijd van Excelsior zouden bekijken vanuit het zogenaamde ‘uitvak’, de tribune waar ook de meegereisde supporters van Excelsior plaatsnemen.
Bij de entree van het vak werden ook alle aanwezige sponsors uitgebreid gefouilleerd, maar dit verhoogde eigenlijk alleen maar het ‘supportersgevoel’ van deze reis. Eenmaal op de tribune bleken supporters en sponsors het prima met elkaar te kunnen vinden. Met behulp van de door businessclublid Be Global uitgedeelde vuvuzela’s was het al snel groot feest op de tribune.
Eensgezind werd de ploeg in de volgende negentig minuten aangemoedigd en toegezongen. In Eindhoven zullen ze bijkans gek geworden zijn van het getoeter dat vrijwel onafgebroken uit het roodzwarte vak klonk. De steun miste zijn uitwerking op de ploeg niet, want na negentig minuten ging Excelsior als winnaar van het veld. De spelers bedankten de meegereisde supporters en sponsors door met het hele team naar het uitvak te komen en het applaus in ontvangst te nemen.
Bij het vertrek vanuit Eindhoven ging nog even het gerucht dat Eindhovense boefjes de bus wilden bekogelen met stenen, maar gelukkig wist de politie dit te voorkomen. De dag werd in de bus afgerond met bier, wijn en bitterballen. Een passend slot voor een unieke dag.

ein02

Meer Business nieuws

di 26 september 2023

711 komende twee jaar subsponsor van Excelsior

711 is met ingang van dit seizoen verbonden aan Excelsior Rotterdam. De aanbieder van online kansspelen…

Lees meer

do 21 september 2023

Vintus is dit seizoen mouwsponsor van Excelsior Vrouwen

Vintus is dit seizoen mouwsponsor van Excelsior Vrouwen. Dit Rotterdamse databedrijf is al enkele jaren als…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets