Geslaagde businesstrip naar Eindhoven - Excelsior

25 oktober 2013

Zo’n 65 leden van de Excelsior Business Club waren afgelopen vrijdag aanwezig bij de trip naar Eindhoven. Daar werd ’s middags een bezoek gebracht aan de High Tech Campus. Na een diner ging de reis vervolgens naar het stadion van FC Eindhoven, waar de sponsors Excelsior vanuit het uitvak met 1-3 zagen winnen.
Het was vroeg in de middag toen zo’n 65 leden van de Excelsior Business Club in het spelershome van Stadion Woudestein verzamelden voor deze bijzondere trip naar Eindhoven. De reis ging – per dubbele touringcar van Snelle Vliet – naar de High Tech Campus in Eindhoven. Daar werden de sponsoren van Excelsior welkom geheten door onder meer Jos van Erp van de High Tech Campus en wethouder Monique List van de Brabantse stad.
Op deze ‘smartest square kilometer’ zitten zo’n 125 bedrijven met 8000 werknemers afkomstig uit 60 verschillende landen, die met elkaar werken aan innovatieve ideeën. Uit verhalen van Cees Admiraal van de High Tech Campus, Frank de Jong van FEI en Rob van Vliet van ASML werd vooral duidelijk dat samenwerking leidt tot innovatie, met als uiteindelijk doel: ‘turning technology into business’.
Na dit middagprogramma ging de reis naar Leende, waar in Golden Tulip Jagershorst eerst een welverdiende borrel stond te wachten, met aansluitend een driegangen diner. Naast het kennismaken met elkaar, was de aanstaande wedstrijd een van de belangrijkste gespreksonderwerpen tijdens het diner. Vooral omdat het voor velen de eerste keer was dat ze een wedstrijd van Excelsior zouden bekijken vanuit het zogenaamde ‘uitvak’, de tribune waar ook de meegereisde supporters van Excelsior plaatsnemen.
Bij de entree van het vak werden ook alle aanwezige sponsors uitgebreid gefouilleerd, maar dit verhoogde eigenlijk alleen maar het ‘supportersgevoel’ van deze reis. Eenmaal op de tribune bleken supporters en sponsors het prima met elkaar te kunnen vinden. Met behulp van de door businessclublid Be Global uitgedeelde vuvuzela’s was het al snel groot feest op de tribune.
Eensgezind werd de ploeg in de volgende negentig minuten aangemoedigd en toegezongen. In Eindhoven zullen ze bijkans gek geworden zijn van het getoeter dat vrijwel onafgebroken uit het roodzwarte vak klonk. De steun miste zijn uitwerking op de ploeg niet, want na negentig minuten ging Excelsior als winnaar van het veld. De spelers bedankten de meegereisde supporters en sponsors door met het hele team naar het uitvak te komen en het applaus in ontvangst te nemen.
Bij het vertrek vanuit Eindhoven ging nog even het gerucht dat Eindhovense boefjes de bus wilden bekogelen met stenen, maar gelukkig wist de politie dit te voorkomen. De dag werd in de bus afgerond met bier, wijn en bitterballen. Een passend slot voor een unieke dag.

ein02

Meer Business nieuws

vr 3 december 2021

Welkom bij Excelsior Rotterdam: FlexForces

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

di 30 november 2021

Welkom bij Excelsior: Douglas Transport & Forwarding BV

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets