Menno Kloostra van DETANED trots op partnership

29 november 2013

Menno Kloostra is met zijn bedrijf DETANED Groep al elf jaar trouw sponsor van Excelsior. Het motto van DETANED is ‘Gewoon lekker werken’, een typisch Rotterdamse slogan. Excelsior en DETANED hebben volgens Kloostra dezelfde mentaliteit en passen daarom bij elkaar. Naast de sympathie voor de club, vertelt hij dat DETANED veel business haalt uit de sponsoring bij Excelsior.
,,Ik heb in mijn leven twee bazen gehad en via één van hen ben ik bij Excelsior terecht gekomen’’, vertelt Menno Kloostra. Hij doet zijn verhaal in het prachtige kantoor van DETANED aan de Ligusterbaan in Capelle aan den IJssel. ,,Willem de Jong van Fino leverde spullen aan Excelsior en nam mij mee naar de club. Nadat ik voor mezelf was begonnen, kwam ik via Apon Reclame opnieuw in contact met Excelsior. Ik ben een keer meegegaan, was besmet en ben nooit meer weggegaan. Ik ben met één stoel begonnen en inmiddels ben ik subsponsor.’’
U kunt DETANED inschakelen voor het selecteren en inzetten van gemotiveerde vakkrachten (People), het uitvoeren van uw projecten (Projects) en het regelen van de administratie en de juridische zaken van ZZP-ers (Payrolling). DETANED begon destijds met 25 mensen, inmiddels zijn dat er 400. De omvang van de sponsoring bij Excelsior groeide in elf jaar tijd met het bedrijf mee. ,,Ik doe dat in de eerste plaats voor de club, maar – daar ben ik heel eerlijk in – als ik er geen business uithaal, dan zou ik dat niet meer doen, of althans niet zo’n bedrag.’’
In het geval van DETANED zit dat wel goed. Het bedrijf doet onder meer zaken met Zondervan, Van Waning, Van Delft Infra en Imtech, allemaal sponsors van Excelsior. Ook wanneer hij bepaalde producten of diensten nodig heeft, kijkt Menno eerst naar leden van de Excelsior Business Club. ,,Als er nieuwe sponsors zijn die voor mij interessant kunnen zijn, vraag ik altijd of ik bij een businesslunch bij diegene aan tafel kan zitten. Ferry of Wouter bellen mij ook wel eens op als ze denken dat een bepaald bedrijf interessant kan zijn voor mij.’’
,,Zij lopen nog net niet met jouw visitekaartje rond, maar ze doen echt hun best om bedrijven met elkaar in contact te brengen. Dat werkt overigens twee kanten op, want ik probeer relaties en kennissen van mij warm te maken voor Excelsior.’’ Hij benadrukt het belang van netwerken binnen de sponsorgroep: ,,Je moet zichtbaar aanwezig zijn. Mensen moeten weten: dat is Menno van DETANED. De ongedwongen sfeer bij Excelsior spreekt mij aan. Je legt daardoor het makkelijk contact met mensen.’’
Menno Kloostra is ook een trouw bezoeker van activiteiten van de businessclub, al heeft dit seizoen een aantal evenementen moeten missen: ,,Tijdgebrek is een zwak excuus, maar voor mij geldt dat wel de laatste tijd. Ik vind de activiteiten erg de moeite waard. De lunches zijn waardevol omdat je kunt aangeven naast wie je wilt zitten. Die buitenlandse reizen vind ik ook geweldig. Wij hebben voor de reis naar Madrid weer met vier man ingeschreven. Leuk om Champions League voetbal te zien, maar ook om met andere businessclubleden drie dagen op stap te zijn. Dat verbroedert. De laatste keer lag ik met een klant van mij op één kamer. Ik vind dat lachen.’’
,,Excelsior is een kleine club, die toch altijd wil meedoen om de prijzen. Een club die durft te boksen tegen de groten. Dat spreekt mij aan. Excelsior is bovendien laagdrempelig, iedereen kent iedereen. Er zit geen kloof tussen mensen en niemand gedraagt zich ook zo. Die Rotterdamse mentaliteit, daar houd ik van. Er is geen club die zoveel sympathie heeft van iedereen en als je sponsor bent van Excelsior, groeit de sympathie die mensen hebben voor jouw bedrijf ook.’’ De band tussen DETANED en Excelsior blijkt onder meer uit het briefpapier van zijn bedrijf. Onderaan de pagina prijken de logo’s van Excelsior en Kralingen. ‘Official Business Partner’ staat ernaast. ,,Daar zijn wij trots op’’, besluit hij.

Meer Business nieuws

vr 3 december 2021

Welkom bij Excelsior Rotterdam: FlexForces

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

di 30 november 2021

Welkom bij Excelsior: Douglas Transport & Forwarding BV

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
MVV

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 10 december, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Dordrecht vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 18 december, 2021

20:00, Riwal Hoogwerkstadion

Bestel tickets

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Zondag 9 januari, 2022

14:30, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets