Geslaagde openingsavond met ruim 200 aanwezigen

9 september 2014

Met ruim 200 aanwezigen werd de openingsavond van de Excelsior Business Club gisterenavond drukker bezocht dan ooit. Na ontvangst en teampresentatie op het hoofdveld, werd de avond voortgezet in de businessruimte. Daar erkende Marinus Dijkhuizen dat dit een ideaal moment was voor een businessclubavond.
Excelsior is het eredivisieseizoen immers prima begonnen met zeven punten uit de eerste vier wedstrijden. ,,Dat is genieten’’, zei Dijkhuizen tegenover presentator Jan Dirk Stouten. ,,Maar dat geldt sowieso voor de afgelopen acht maanden.’’ Toen een groepje sponsors bij de vraag aan André Hoekstra wat het dit seizoen gaat worden ‘kampioenen!’ scandeerde, reageerde de assistent-trainer op nuchtere wijze: ,,Die hebben vanmiddag niet gekeken’’, verwijzend naar het die eerder die dag met 3-1 verloren oefenduel tegen NEC Nijmegen.
Na de staf werden de selectiespelers per linie aan de aanwezigen voorgesteld. Verschillende spelers beloofden de sponsors dat het allemaal nog beter kan. Zoals Rick Kruijs: ,,We kunnen heel goed voetballen, maar dat hebben we nog net iets te weinig gedaan.’’ En Sander Fischer: ,,We doen goed mee, maar zien nog genoeg ruimte om te verbeteren.’’
Commercieel gezien gaat het goed bij Excelsior en ook de businessclub floreert. ,,We zijn in een jaar tijd gegroeid van 140 naar 200 leden’’, zei voorzitter Eric Verwey trots. Het programma voor het komende seizoen biedt weer veel moois, met onder meer lunches, businessontbijtsessies, het Kralings netwerkevent en een bezoek aan een Champions League wedstrijd. ,,Dit jaar gaan we met een eigen charter van Sunweb naar Italië of Portugal’’, beloofde Verwey.
Nadat de voorgerechten op het sfeervol ingerichte hoofdveld waren genuttigd, volgde het hoofdgerecht in de businessruimte. Daar werden gaandeweg de avond tevens alle sponsorpakketten verkocht voor de thuisduels van Excelsior. De bal- en wedstrijdsponsorpakketten voor de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV werden geveild en brachten in totaal maar liefst 23.000 euro op.
Bij het naar huis gaan kregen alle sponsors ook nog een gadget mee: een USB-stick in de vorm van een Excelsior-voetballertje. ,,Gemaakt naar een foto van Daan Bovenberg’’, verklapte André Noordwijk van BeGlobal Promotions, de merchandiserpartner van Excelsior die dit presentje schonk. Commercieel manager Wouter Gudde besloot de avond: ,,Toen ik hier kwam voetballen waren er 110-115 mensen op de openingsavond, nu zitten we tjokvol met meer dan 200 bezoekers. Iedereen kan daar enorm trots op zijn.’’
De openingsavond van de Excelsior Business Club – georganiseerd met hulp van partners Brasserie Woudestein, Lodder Sfeermakers en Rent A Butler – zorgde dus voor tevreden gezichten. Zoals een sponsor tijdens de naborrel tegen een van de spelers van Excelsior zei: ,,Wat een geweldige club is dit toch, vind je niet?’’ De voetballer kon dit alleen maar beamen.

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets