Voetballers Excelsior Business Club verslaan Vitesse

15 september 2014

De Excelsior Business Club gaf zondagochtend het goede voorbeeld door de businessclub van Vitesse met 3-0 te verslaan. Helaas kon het eerste team geen goed vervolg geven aan de overwinning van de sponsors, maar het werd desondanks een geslaagde dag.
In alle vroegte meldden de leden van de businessclub zich op Woudestein. Met de bus ging de reis naar Arnhem, waar het duel tegen de businessclub van Vitesse werd gespeeld op het terrein van VV Arnhemia. Hoewel een van de spelers zijn schoenen was vergeten, verscheen hij even daarna met geleende kicksen aan de aftrap. Het team van sponsors werd aangevuld met de directie van Excelsior, Ferry de Haan en Wouter Gudde.
De coaching van het team was in vertrouwde handen bij oud Excelsior-speler Sjaak Roggeveen. Hij sleutelde secuur zijn opstelling in elkaar, maar voegde daar direct aan toe: ,,We kijken het in het begin even aan om te zien hoe sterk de tegenstander is, dan kunnen daarna altijd nog aanpassen.”
Dat bleek niet nodig, want al snel zorgde Richard Melissen voor de 0-1 voorsprong. Tim Verwey schoot daarna tegen de paal, waarna de fanatiek coachende Roggeveen er nog wat aanwijzingen tegenaan gooide. Dat wierp direct zijn vruchten af, want via Wouter Gudde en Tim Verwey werd het 0-3, wat tevens de ruststand was.
In de tweede helft ging de thuisploeg driftig op zoek naar de aansluitingstreffer, maar ondanks een aantal mogelijkheden lukte het Vitesse niet om te scoren. Doelman Kevin Koebrugge hield zodoende zijn doel schoon. De grootste kans van de wedstrijd was voor Excelsior. Robert Zoeteweij liet een pegel los, die helaas op de lat spatte. Het bleef daardoor 0-3. Zoeteweij werd overigens later die middag door de businessclub van Vitesse gehuldigd als ‘man of the match’.
Na de voorwedstrijd reisde het gezelschap per bus naar het GelreDome, waar het als ‘tweede spelersbus’ aangekondigde voertuig naast de inmiddels gearriveerde spelersbus voor de hoofdingang mocht parkeren. Een heerlijke en welverdiende lunch vormde de opmaat naar de wedstrijd tussen Vitesse en Excelsior. Helaas waren de Kralingers in dit hoofdprogramma minder succesvol, maar desondanks was het een geslaagde dag. Onze dank gaat uit naar de businessclub van Vitesse voor de ontvangst en organisatie. Later in het seizoen zullen beide teams elkaar nogmaals treffen in Rotterdam.

vitexcbc2

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets