Netwerken tijdens ontbijtsessie businessclub bij Tekstschrijvers.nl

11 november 2014

Dertien leden van de Excelsior Business Club waren afgelopen donderdagochtend te gast bij Tekstschrijvers.nl. Tijdens een ontbijtsessie van de businessclub maakten zij nader kennis met elkaar.
Naast de grote evenementen organiseert de businessclub maandelijks dit soort sessies om leden de gelegenheid te geven in een kleinere setting met elkaar te spreken. Steeds een dag voor een thuiswedstrijd en op locatie bij een van de leden. ,,Op die manier kun je hier contacten leggen en elkaar de dag erna weer tegenkomen in de businessruimte bij de wedstrijd’’, zo verklaarde Jessica Hubers namens de Excelsior Business Club.
Dertien uiteenlopende bedrijven schoven aan bij het ontbijt dat deze keer werd gehouden in het pand van Tekstschrijvers.nl aan de Admiraliteitskade in Rotterdam. Er werd genoten van een heerlijk ontbijt, maar tevens was er veel tijd om te netwerken. Zo kregen alle aanwezigen twee minuten de tijd om zich voor te stellen.
Sommige aanwezigen zijn nog niet zo lang lid van de Excelsior Business Club. Anderen, zoals Garrelt van Waning, juist al heel lang: ,,Ik ben al jaren businessclublid en voel me bij Excelsior altijd als een vis in het water. Ik kan me nu al verheugen op morgenavond.’’ Iemand anders verklaarde: ,,Je komt bij Excelsior veel leuke mensen tegen en het is goed voor je netwerk.’’ Wim Milder, sinds 1 juli lid met ICT en Telecom dienstverlener Axoft: ,,Ik heb over en weer nu al zeven, acht opdrachten aan het lidmaatschap overgehouden.’’
Na de voorstelronde mocht iedereen twee bedrijven noemen met wie ze graag in contact willen komen. Vervolgens verzorgde gastheer Tekstschrijvers.nl een presentatie over contentstrategie en hoe content efficiënt in te zetten. ,,Veel organisaties hebben een heel goed verhaal, maar doen daar in hun communicatie te weinig mee. En ze worstelen met alle kanalen die tegenwoordig beschikbaar zijn’’, zo betoogde Rob Vullings.
Als laatste vroeg Jessica Hubers de aanwezigen of zij nog leads hadden voor Excelsior zelf. Daarna was de ontbijtsessie ten einde. Directeur Arjan Degelink van Tekstschrijvers.nl keek tevreden terug op de bijeenkomst: ,,De businessclub van Excelsior is heel familiair, maar de plenaire bijeenkomsten zijn na de promotie best groot geworden. Juist in de kleine sessies komt het familiaire karakter naar voren. Deze sessies zijn losser en er is meer aandacht voor de bedrijven. Ik praat zelf vrij gemakkelijk, maar voel me prettiger in een klein gezelschap.’’
Degelink wilde deze ontbijtsessie graag organiseren om zijn bedrijf te laten zien aan potentiële klanten: ,,Uiteraard hebben wij vooraf aangegeven wat voor bedrijven interessant voor ons kunnen zijn. Het was vanochtend een mooi mix. Ik realiseer mij dat het niet direct business oplevert, maar we hebben toch al een paar afspraken staan. Ook voor onze eigen mensen was dit leuk. Zij konden de Excelsior Business Club nu eens zelf zien. Ik kan het elk businessclublid aanraden om dit ook een keer te doen.’’

Bedrijven die ook een keer een ontbijtsessie willen organiseren, kunnen contact opnemen met Jessica Hubers.

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets