Wim Milder: ‘Wat je bij Excelsior treft kun je echt wel uniek noemen’

7 januari 2015

Wim Milder is een bekende verschijning in de businessruimte van Excelsior. Al zo’n zestien jaar komt hij als sponsor bij de club. Sinds 1 juli heeft hij stoelen en is hij lid van de businessclub met Axoft, dé IT en telecom dienstverlener van Groot-Rotterdam.
,,Ik heb zelf jarenlang gevoetbald bij Overmaas’’, vertelt Wim Milder. ,,Ik was daarmee regelmatig op Woudestein te vinden om tegen de jeugdteams van Excelsior te spelen. Op jonge leeftijd kreeg ik echter te maken met zware blessures, zo heb ik mijn voorste en achterste kruisband afgescheurd. Dat betekende het einde van mijn actieve voetbalcarrière. Wel ben ik altijd voetbalfan gebleven.’’
Hij is supporter van Feyenoord, maar ging ook regelmatig bij Excelsior kijken. Zestien jaar geleden kwam hij voor het eerst in aanraking met de businessclub van Excelsior. ,,Met mijn toenmalige werkgever namen wij een bedrijf over dat business-seats had bij Excelsior. Eigenlijk wilden ze die meteen opzeggen, maar ik zei: ‘Ik ga eerst zelf een keer kijken’. Vanaf dat moment hebben we de stoelen en het lidmaatschap met de businessclub steeds verlengd.’’
Sinds het begin van dit seizoen heeft hij stoelen met Axoft. ,,Wij leveren een mooi product en zijn op zoek naar meer naamsbekendheid’’, verklaart hij. Axoft is dé IT en Telecom dienstverlener voor Groot-Rotterdam met kantoren in Schiedam en Ridderkerk. Axoft heeft zo’n veertig mensen in dienst. Wim Milder werkt als operationeel directeur en helpt daarnaast op commercieel vlak.
,,Wij verzorgen onder meer de IT en telefonie voor de Euromast en zijn één van de grootste businesspartners van KPN. Cloudtelefonie neemt een groot deel van onze werkzaamheden in, maar Axoft kan ook glasvezel of adsl verbindingen verzorgen en natuurlijk uw mobiele aansluitingen. Wij werken niet alleen met clouddiensten, maar ook met servers in eigen omgeving, van vijf werkplekken tot 350. Wij doen dit voor een grote groep zeer uiteenlopende klanten, zoals Terra Natura International, Sneep, Straatman Koster advocaten, ACN Europe en Dance4Life.’’
,,Ik vind het heerlijk om voetbal te kijken bij Excelsior en ook de businessclub vind ik heel erg goed. Die bestaat uit een leuke groep mensen en ondernemers, die af en toe groeide, soms kleiner werd, maar steeds werd ververst en altijd gezellig is gebleven. Ik heb heel veel businessclub-evenementen en wedstrijden bijgewoond en op die manier een groot zakelijk netwerk opgebouwd.’’
,,Daarnaast waardeer ik de bekende dingen: het is gezellig, knus, open en ongedwongen bij deze club. Ik ben bij veel clubs geweest en heb veel businessclubs gezien, maar wat je bij Excelsior treft kun je echt wel uniek noemen. Je beleeft hier niet alleen een leuke middag of avond, maar er wordt ook echt zaken gedaan met elkaar. Als ik iets nodig heb, kijk ik altijd eerst of er iemand is binnen de businessclub die mij kan helpen.’’
,,Ik doe veel aan netwerken in Groot-Rotterdam. Het is altijd leuk om mensen te leren kennen en iets voor elkaar te kunnen betekenen. Het gaat niet alleen om business, maar ook om het helpen van elkaar. De Excelsior Business Club zorgt ervoor dat je elkaar weet te vinden. Zo hadden wij een schoonmaakbedrijf nodig voor ons kantoor in Schiedam en hebben nu Beercoo als vaste partner.’’
,,Voor relatiegeschenken doen we zaken met BeGlobal, en zij op hun beurt nemen weer een telecomoplossing af bij ons. In de vier, vijf maanden dat we hier nu met Axoft zitten, denk ik dat we al met zes, zeven bedrijven over en weer zaken doen. Dus als je vraagt: wat haal je eruit? Nou best veel dus, nog los van het feit dat je een netwerk opbouwt en kennis opdoet. Daarnaast zijn de bijeenkomsten van de businessclub altijd goed georganiseerd en leuk om bij te wonen.’’

Kijk voor meer informatie over Axoft op www.axoft.nl.

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets