Culinair genieten, sportief bezig zijn en netwerken

6 februari 2015

Zo’n 180 ondernemers waren gisteren aanwezig bij de derde editie van Businessplatform Kralingen. Dit evenement vond voor de derde keer plaats op het terrein van hockeyvereniging Leonidas. Naast culinair genieten en netwerken, konden de aanwezig sportief aan de slag op de tijdelijke schaatsbaan op het terrein, waar een curling workshop werd gegeven.
De gasten werden om kwart over vijf welkom geheten in het sfeervolle clubhuis van hockeyvereniging Leonidas. ,,Culinair genieten, sportief bezig zijn en netwerken’’, zo vatte presentator Ruud van Os het programma samen. Met directeur Robbert Wever sprak hij vervolgens over het succes van de schaatsbaan: ,,Hockey is negen maanden per jaar en de andere drie maanden was het hier stil. Toen dachten wij: we gaan hier schaatsen. We doen dit nu voor het derde jaar en we hebben inmiddels zo’n 150.000 belangstellenden mogen verwelkomen. Daar zijn wij heel erg trots op.’’ Hij zei vervolgens jaloers te zijn op de manier waarop Excelsior en het CHIO hun businessclubs hebben ontwikkeld: ,,Daar willen wij vanavond van gaan leren.’’
Vorig jaar ontbraken de Vrienden van het CHIO door een misverstand bij Businessplatform Kralingen, maar dit jaar sloot de sponsorgroep van het CHIO weer aan. ,,De Vrienden van het CHIO bestaat in oktober tien jaar’’, zei Pieter Baan. Het CHIO zelf bestaat in 2015 67 jaar. ,,Hoe het programma van de komende editie – van 17 tot 21 juni – er precies uit gaat zien, wordt de komende maanden bekend, maar de kwaliteit van ons evenement is altijd hoog’’, zo beloofde hij alvast.
,,Het is fijn om te gast te zijn bij deze ‘ijshockeyvereniging’ hier’’, grapte voorzitter Eric Verwey van de Excelsior Business Club vervolgens. Ruud van Os wilde van hem weten of het extra goed gaat met de Excelsior Business Club nu Excelsior in de Eredivisie speelt: ,,In alle geledingen van onze club maakt iedereen een slag en de businessclub gaat daarin mee. Excelsior heeft niet voor niets de Meer dan Voetbal Award en de Sponsor Award gewonnen. Het gaat dus met de hele club beter en we halen nog punten ook!’’
Na het welkom werd het gezelschap in twee groepen verdeeld. De ene groep mocht eerst gaan eten, terwijl de andere helft zich vermaakte op de ijsbaan. Daar werd in tien minuten de techniek van curling uitgelegd, waarna de deelnemers een wedstrijdje mochten spelen. Gaandeweg de avond werd het flink koud op de schaatsbaan, maar het plezier was er niet minder door. Al waren de meeste aanwezigen er niet ongelukkig mee, dat de afsluitende borrel plaatsvond in het heerlijk verwarmde clubhuis van Leonidas.

kn02

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets