Culinair genieten, sportief bezig zijn en netwerken

6 februari 2015

Zo’n 180 ondernemers waren gisteren aanwezig bij de derde editie van Businessplatform Kralingen. Dit evenement vond voor de derde keer plaats op het terrein van hockeyvereniging Leonidas. Naast culinair genieten en netwerken, konden de aanwezig sportief aan de slag op de tijdelijke schaatsbaan op het terrein, waar een curling workshop werd gegeven.
De gasten werden om kwart over vijf welkom geheten in het sfeervolle clubhuis van hockeyvereniging Leonidas. ,,Culinair genieten, sportief bezig zijn en netwerken’’, zo vatte presentator Ruud van Os het programma samen. Met directeur Robbert Wever sprak hij vervolgens over het succes van de schaatsbaan: ,,Hockey is negen maanden per jaar en de andere drie maanden was het hier stil. Toen dachten wij: we gaan hier schaatsen. We doen dit nu voor het derde jaar en we hebben inmiddels zo’n 150.000 belangstellenden mogen verwelkomen. Daar zijn wij heel erg trots op.’’ Hij zei vervolgens jaloers te zijn op de manier waarop Excelsior en het CHIO hun businessclubs hebben ontwikkeld: ,,Daar willen wij vanavond van gaan leren.’’
Vorig jaar ontbraken de Vrienden van het CHIO door een misverstand bij Businessplatform Kralingen, maar dit jaar sloot de sponsorgroep van het CHIO weer aan. ,,De Vrienden van het CHIO bestaat in oktober tien jaar’’, zei Pieter Baan. Het CHIO zelf bestaat in 2015 67 jaar. ,,Hoe het programma van de komende editie – van 17 tot 21 juni – er precies uit gaat zien, wordt de komende maanden bekend, maar de kwaliteit van ons evenement is altijd hoog’’, zo beloofde hij alvast.
,,Het is fijn om te gast te zijn bij deze ‘ijshockeyvereniging’ hier’’, grapte voorzitter Eric Verwey van de Excelsior Business Club vervolgens. Ruud van Os wilde van hem weten of het extra goed gaat met de Excelsior Business Club nu Excelsior in de Eredivisie speelt: ,,In alle geledingen van onze club maakt iedereen een slag en de businessclub gaat daarin mee. Excelsior heeft niet voor niets de Meer dan Voetbal Award en de Sponsor Award gewonnen. Het gaat dus met de hele club beter en we halen nog punten ook!’’
Na het welkom werd het gezelschap in twee groepen verdeeld. De ene groep mocht eerst gaan eten, terwijl de andere helft zich vermaakte op de ijsbaan. Daar werd in tien minuten de techniek van curling uitgelegd, waarna de deelnemers een wedstrijdje mochten spelen. Gaandeweg de avond werd het flink koud op de schaatsbaan, maar het plezier was er niet minder door. Al waren de meeste aanwezigen er niet ongelukkig mee, dat de afsluitende borrel plaatsvond in het heerlijk verwarmde clubhuis van Leonidas.

kn02

Meer Business nieuws

wo 1 februari 2023

Welkom bij Excelsior: Windsor Group

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

za 28 januari 2023

Wedstrijdsponsors #EXCAJA: Meerbouw Rotterdam en FLAX

Meerbouw Rotterdam en FLAX zijn de wedstrijd- en balsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Ajax. Jan Anker…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets