Word 'Vriend' en steun Stichting Excelsior4All

3 maart 2015

Jordan Botaka en Jeff Stans meldden zich afgelopen zondag na de gewonnen thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen spontaan aan als Vriend van Excelsior4All. De selectiespelers steunen daardoor de projecten van de maatschappelijke stichting van Excelsior. Uiteraard zijn meer partners en vrienden altijd welkom bij Excelsior4All.
De thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen stond zondag in het teken van de start van de jaarlijkse MVO Week van Excelsior. Naast twee voorwedstrijden bevatte het programmamagazine een MVO special en konden sponsors van Excelsior zich na afloop van de wedstrijd aanmelden als Vriend van Excelsior4All. Dat leverde een aantal nieuwe vrienden op, waaronder dus de twee spelers van Excelsior.
MVO-manager Niels Redert van Excelsior4All is uiteraard blij met alle nieuwe vrienden: ,,Wij zijn drie en half jaar geleden begonnen met deze stichting, deels met commercieel geld en voor een groot deel met subsidies. Veel instanties die subsidies verstrekken zijn echter aan het bezuinigen en daarom zijn wij op zoek gegaan naar andere manieren om onze projecten te financieren. Veel bedrijven willen iets doen op MVO gebied en dat kan via Excelsior4All en zo worden wij minder afhankelijk van subsidies en giften.’’
Zo zijn naast foundpartner Coca-Cola Enterprises in Mazars en USP Marketing Consultancy BV twee zogenaamde Kralingse Sterren Partners gevonden. Het Kralingse Sterrenpakket houdt in dat bedrijven zich als 1, 2 of 3 Sterrenpartner aan Excelsior4All kunnen verbinden. ,,Bedrijven gaan een driejarige verbintenis met ons aan’’, licht Redert toe. ,,Het geld wordt gebruikt voor onze projecten, daarnaast kunnen bedrijven ook op andere manieren een bijdrage leveren.’’
Naast de Sterrenpartners heeft de stichting zo’n vijftig ‘Vrienden van Excelsior4All’ die met een bijdrage van 250 euro per jaar projecten ondersteunen, zoals Playing for Success, Excelsior Schools, Excelsior Clinics. ,,Alle steun is welkom, want zo kunnen wij nog meer projecten opzetten in onze werkgebieden Kralingen Crooswijk, Noord, Prins Alexander en nu ook Hillegersberg Schiebroek. Bedrijven die ook partner of vriend van Excelsior4All willen worden, kunnen vrijblijvend contact opnemen met mij voor meer informatie.’’
Voor meer informatie: info@excelsior4all.nl of 010 – 404 60 41.

Meer Business nieuws

wo 1 februari 2023

Welkom bij Excelsior: Windsor Group

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

za 28 januari 2023

Wedstrijdsponsors #EXCAJA: Meerbouw Rotterdam en FLAX

Meerbouw Rotterdam en FLAX zijn de wedstrijd- en balsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Ajax. Jan Anker…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets