Businesslunch met Chris Oomen van DSW Zorgverzekeraar

6 mei 2015

De lunch met als speciale gast Chris Oomen was met 150 aanwezigen een groot succes. De leden van de businessclub kregen tijdens de lunch, in het van der Valk hotel Ridderkerk, een kijkje in het leven van de ondernemer pur sang.
Om 12 uur verwelkomde voorzitter Eric Verwey van de Excelsior Business Club de aanwezigen. Hij wees de leden tevens op de laatste twee evenementen van dit seizoen. Op 21 mei is er een wijnproeverij bij partner Toyota010 en op 4 juni zal de businessclub het seizoen afsluiten met een golfdag bij Golfcenter Seve. Leden van de businessclub ontvangen voor beide events uitnodigingen via de mail.
Na de opening gaf Eric Verwey de microfoon door aan Jan Dirk Stouten, die alle vragen op de gast Chris Oomen mocht afvuren. De altijd kritische bestuursvoorzitter van DSW Zorgverzekeraar heeft helder uitgelegd niet bepaald tevreden te zijn over de praktijken van de grote concurrenten. ,,Praktijken van enorm grote bedrijven die ontstaan zijn uit vele fusies. Dit maakt dat deze bedrijven meer met zichzelf bezig zijn dan met de klant. DSW heeft dat niet en heeft meer oog voor de klant. DSW maakt goede zorg voor mensen zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Dit is ook hoe de wet het heeft bedoeld’’, aldus Chris Oomen. Oomen krijgt jaarlijks een paar keer de vraag van verzekerden waarom DSW dan een betaald voetbal organisatie sponsort. Oomen belt al deze mensen persoonlijk op om uit te leggen waarom DSW heeft gekozen voor voetbalsponsoring. ,,Het heeft geen zin om een club voor één seizoen te sponsoren, het moet herkenbaar worden. Daarnaast is onze uitgave op gebied van marketing minimaal vergeleken met andere verzekeraars. Over deze cijfers ben ik dan ook altijd open en eerlijk tegen onze verzekerden. Daarnaast past Excelsior goed bij DSW omdat het dezelfde uitgangspunten hanteert, waarbij de eenvoud en kleinschaligheid mij enorm aanspreken. Met minimale middelen het maximale proberen te halen’’. Oomen denkt dan ook de sponsoring bij Excelsior nog lang door te kunnen zetten, net als zijn carrière. ,,Als mijn gezondheid het toelaat ben ik zeker nog van plan om tot mijn 80e door te werken’’, aldus de multimiljonair.
DSW Zorgverzekeraar is volgend seizoen voor het 12e jaar hoofdsponsor van Excelsior.
Na het mooie verhaal van de gast werd er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te netwerken, want daar staat de Excelsior Business Club uiteindelijk voor.

Meer Business nieuws

wo 1 februari 2023

Welkom bij Excelsior: Windsor Group

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

za 28 januari 2023

Wedstrijdsponsors #EXCAJA: Meerbouw Rotterdam en FLAX

Meerbouw Rotterdam en FLAX zijn de wedstrijd- en balsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Ajax. Jan Anker…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets