Wijnproeverij van Excelsior Business Club bij Toyota

22 mei 2015

Zo’n honderd businessclubleden waren gisteren naar Toyota010 aan de Schuttevaerweg in Rotterdam gekomen voor het voorlaatste event van de Excelsior Business Club van dit seizoen. Centraal stond de wijnproeverij, maar daarnaast werd een nieuwe driejarige overeenkomst ondertekend met subsponsor Toyota010.
De bijeenkomst werd geopend door Etienne Verhoeff, die Maurice Spiering van Toyota010 en commercieel directeur Wouter Gudde van Excelsior interviewde. ,,Wouter kwam bij mij over verlenging van het sponsorcontract en vertelde dat Excelsior vanwege zijn ambities meer geld nodig heeft’’, grapte Spiering. ,,Voorheen waren wij sponsor onder de naam Toyota Spiering, maar vanwege uitbreiding van het contract doen we dat nu onder de verzamelnaam Toyota010.’’
Naast Toyota Spiering bestaat Toyota010 uit Autobedrijf Pluym, Goosen & Polderman, Wim Hofman Auto’s en Autoschade Bergschenhoek. Ook Greenmotion en Assurantiën010 doen mee. ,,Daardoor hebben wij onze overeenkomst flink kunnen opwaarderen’’, aldus Spiering.
,,Toyota010 heeft een uitgebreid portfolio aan diensten die wij bij onze businessclubleden onder de aandacht gaan brengen’’, vertelde Wouter Gudde. ,,Wij gaan zorgen dat Toyota bij ondernemers aan tafel komt. Ook komt er een portal op onze website om bezoekers op de diensten van Toyota010 te wijzen. We gaan dus veel meer inzetten op return on investment voor Toyota010 en dat willen wij bij meer grote sponsors gaan doen.’’

SAMSUNG CSC

De verlenging van het contract met Toyota010 past bij de ambities van Excelsior, zo legde algemeen directeur Ferry de Haan daarna uit. ,,Wij willen het komend seizoen nog beter doen dan afgelopen jaar. Daarvoor willen wij onder meer spelers toevoegen aan de groep die iets extra’s gaan brengen.’’ Bij de ambities past een stijgende begroting, die is komend jaar bijna 5 miljoen euro, tegen 4,1 miljoen nu.
Om dat mogelijk te maken zijn meer commerciële inkomsten noodzakelijk. ,,Daarom hebben wij plannen om de businessruimte uit te breiden en te verbouwen’’, vertelde Wouter Gudde. ,,Wij willen een extra ruimte op het restaurant bouwen, de liftschacht verplaatsen, zodat een grotere ruimte ontstaat, en een nieuwe entree plaatsen. Ook gaan we 220 business-seats extra plaatsen, waarvan er al honderd zijn verkocht. Dit alles gaat niet ten koste van de sfeer, wij willen geen hokjescultuur.’’
De forse investering wordt pas gedaan als de financiering rond is en daar is de club nu hard mee bezig. Onder meer door de verkoop van 32 zogenaamde founders seats en binnenkort wordt tevens een naamgever van de businessruimte bekendgemaakt. ,,Dit is het moment voor Excelsior om door te pakken’’, aldus het management van de club. ,,Wij zijn ambitieus, maar wel op een verantwoorde manier.’’
Voordat de aanwezigen aan de wijn gingen, werd Peter Nolet voorgesteld. Hij is een van de mensen achter Excelsior Hospitality & Events, de nieuwe cateraar van Stadion Woudestein. ,,Ik ben er heel trots op dat wij het geworden zijn’’, vertelde hij. ,,De plannen die Excelsior heeft met de ruimte zijn heel mooi. Wij hebben als cateraar ook allerlei plannen, zowel voor wedstrijddagen als daarbuiten. Daarbij willen wij goed naar onze klanten luisteren. Wij staan open voor iedereen en daarom ook houden wij deze wijnproeverij.’’
De aanwezigen kregen vervolgens naast heerlijke hapjes drie witte wijnen, twee rosés en drie rode wijnen te proeven. Op een formulier konden zij hun voorkeur uitspreken. Aan het eind van de bijeenkomst werd duidelijk welke wijnen de voorkeur hadden van de aanwezige businessclubleden. Deze huiswijnen zullen met ingang van het nieuwe seizoen in het assortiment van de businessruimte worden opgenomen.

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets