Wijnproeverij van Excelsior Business Club bij Toyota

22 mei 2015

Zo’n honderd businessclubleden waren gisteren naar Toyota010 aan de Schuttevaerweg in Rotterdam gekomen voor het voorlaatste event van de Excelsior Business Club van dit seizoen. Centraal stond de wijnproeverij, maar daarnaast werd een nieuwe driejarige overeenkomst ondertekend met subsponsor Toyota010.
De bijeenkomst werd geopend door Etienne Verhoeff, die Maurice Spiering van Toyota010 en commercieel directeur Wouter Gudde van Excelsior interviewde. ,,Wouter kwam bij mij over verlenging van het sponsorcontract en vertelde dat Excelsior vanwege zijn ambities meer geld nodig heeft’’, grapte Spiering. ,,Voorheen waren wij sponsor onder de naam Toyota Spiering, maar vanwege uitbreiding van het contract doen we dat nu onder de verzamelnaam Toyota010.’’
Naast Toyota Spiering bestaat Toyota010 uit Autobedrijf Pluym, Goosen & Polderman, Wim Hofman Auto’s en Autoschade Bergschenhoek. Ook Greenmotion en Assurantiën010 doen mee. ,,Daardoor hebben wij onze overeenkomst flink kunnen opwaarderen’’, aldus Spiering.
,,Toyota010 heeft een uitgebreid portfolio aan diensten die wij bij onze businessclubleden onder de aandacht gaan brengen’’, vertelde Wouter Gudde. ,,Wij gaan zorgen dat Toyota bij ondernemers aan tafel komt. Ook komt er een portal op onze website om bezoekers op de diensten van Toyota010 te wijzen. We gaan dus veel meer inzetten op return on investment voor Toyota010 en dat willen wij bij meer grote sponsors gaan doen.’’

SAMSUNG CSC

De verlenging van het contract met Toyota010 past bij de ambities van Excelsior, zo legde algemeen directeur Ferry de Haan daarna uit. ,,Wij willen het komend seizoen nog beter doen dan afgelopen jaar. Daarvoor willen wij onder meer spelers toevoegen aan de groep die iets extra’s gaan brengen.’’ Bij de ambities past een stijgende begroting, die is komend jaar bijna 5 miljoen euro, tegen 4,1 miljoen nu.
Om dat mogelijk te maken zijn meer commerciële inkomsten noodzakelijk. ,,Daarom hebben wij plannen om de businessruimte uit te breiden en te verbouwen’’, vertelde Wouter Gudde. ,,Wij willen een extra ruimte op het restaurant bouwen, de liftschacht verplaatsen, zodat een grotere ruimte ontstaat, en een nieuwe entree plaatsen. Ook gaan we 220 business-seats extra plaatsen, waarvan er al honderd zijn verkocht. Dit alles gaat niet ten koste van de sfeer, wij willen geen hokjescultuur.’’
De forse investering wordt pas gedaan als de financiering rond is en daar is de club nu hard mee bezig. Onder meer door de verkoop van 32 zogenaamde founders seats en binnenkort wordt tevens een naamgever van de businessruimte bekendgemaakt. ,,Dit is het moment voor Excelsior om door te pakken’’, aldus het management van de club. ,,Wij zijn ambitieus, maar wel op een verantwoorde manier.’’
Voordat de aanwezigen aan de wijn gingen, werd Peter Nolet voorgesteld. Hij is een van de mensen achter Excelsior Hospitality & Events, de nieuwe cateraar van Stadion Woudestein. ,,Ik ben er heel trots op dat wij het geworden zijn’’, vertelde hij. ,,De plannen die Excelsior heeft met de ruimte zijn heel mooi. Wij hebben als cateraar ook allerlei plannen, zowel voor wedstrijddagen als daarbuiten. Daarbij willen wij goed naar onze klanten luisteren. Wij staan open voor iedereen en daarom ook houden wij deze wijnproeverij.’’
De aanwezigen kregen vervolgens naast heerlijke hapjes drie witte wijnen, twee rosés en drie rode wijnen te proeven. Op een formulier konden zij hun voorkeur uitspreken. Aan het eind van de bijeenkomst werd duidelijk welke wijnen de voorkeur hadden van de aanwezige businessclubleden. Deze huiswijnen zullen met ingang van het nieuwe seizoen in het assortiment van de businessruimte worden opgenomen.

Meer Business nieuws

wo 3 augustus 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Bertschi

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

do 28 juli 2022

Welkom bij Excelsior: Startistic Entertainment

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets