Dennis van der Neut in dienst bij Excelsior

1 juli 2015

Dennis van der Neut is vanaf vandaag officieel in dienst van Excelsior. Al zijn hele leven komt hij als supporter bij de club. Hij zat jaren in het bestuur van de supportersvereniging en vanaf nu is hij onder meer verantwoordelijk voor facilitaire zaken en merchandise. Daarnaast wordt hij teammanager en materiaalverzorger bij het beloftenteam van Excelsior.

,,Met deze baan komt voor mij echt een droom uit’’, zegt Van der Neut (42). In oktober vorig jaar kwam hij na een reorganisatie bij zijn vorige werkgever zonder werk te zitten. ,,Ik kreeg toen al snel van Ferry de Haan de vraag of ik als vrijwilliger iets voor Excelsior wilde betekenen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, want Excelsior is al sinds mijn geboorte een belangrijk deel van mijn leven. Ik kom echt uit een Excelsior-nest. Ik heb nog bij de sportclub gevoetbald, mijn ouders en broer zijn hier altijd en ik heb mijn vrouw bij de club leren kennen. Inmiddels hebben we twee kinderen. Fiene en Bram zijn niet alleen fanatieke supporters, Bram voetbalt ook nog eens in de jeugd van Excelsior.’’
Als vrijwilliger heeft Dennis de afgelopen maanden al het nodige opgepakt. Zo werden de kassa’s van de Rob Albers en Robin van Persie tribune verplaatst naar de Honingerdijk en werd het hele stadion voorzien van nieuwe stoelen. Ook nu hij in dienst is gekomen, is er nog genoeg werk. ,,Ik begin vandaag officieel, maar zo voelt het niet. Ik was hier immers de afgelopen maanden al regelmatig bezig. Samen met een vaste groep vrijwilligers, mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Als je ziet wat we als club al hebben weten te realiseren, is dat alleen maar heel mooi. De komende tijd gaan we nog veel meer zaken oppakken en daar heb ik heel veel zin in.’’

Gerelateerd nieuws

vr 10 juli 2020

Diverse werkzaamheden verricht in en rond het stadion

Verschillende ruimtes in het Van Donge & De Roo Stadion hebben tijdens de coronatijd een metamorfose…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets