Marc van Haaren (UASC) heeft het naar zijn zin bij Excelsior

9 september 2015

United Arab Shipping Agency Company (Benelux) BV (UASC) is enorm aan het groeien, vertelt commercieel manager Marc van Haaren. Hij is bij de wereldwijd actieve rederij commercieel verantwoordelijk voor Nederland. UASC is nu voor het tweede seizoen sponsor van Excelsior en Van Haaren heeft het goed naar zijn zin bij de club.
,,Na mijn eerste gesprek met Wouter Gudde had ik meteen een goed gevoel bij Excelsior’’, vertelt Marc van Haaren. ,,Als bedrijf zijn wij enorm aan het groeien en omdat het onderhouden van relaties een belangrijk onderdeel is van mijn werk, wilden we iets met voetbal doen. Ik heb een gesprek met Feyenoord gehad, maar Excelsior voelde meteen goed. Vorig jaar hadden we voor het eerst stoelen en die hebben we voor het huidige seizoen verlengd.’’
United Arab Shipping Agency Company werd opgericht in 1976. De basis ligt in het Midden Oosten, maar inmiddels heeft het bedrijf 185 kantoren verspreid over de hele wereld. Als grote rederij met zijn roots in het Midden Oosten verbindt UASC 240 havens over de hele wereld met elkaar. Van Haaren wijst op een filmpje waarin de bouw van een van de nieuwste schepen van UASC in beeld wordt gebracht: de Barzan, ‘the world’s greenest ultra large vessel’.
,,Wij hebben zestig enorme containerschepen’’, vertelt hij. ,,Wij vervoeren lading van en naar havens over de hele wereld. Dat gaat van Europa naar China, het Midden Oosten, Australië, West Afrika en dit jaar zijn we ook gestart met Noord en Zuid Amerika. Er is flink geïnvesteerd in hele grote schepen die behoren tot de top van de wereld. Net als UASC is ook Excelsior aan het groeien, dus we zijn met elkaar te vergelijken.’’
,,Binnen mijn werkzaamheden is het bijhouden van het netwerk heel belangrijk en daarom hebben wij stoelen genomen bij Excelsior. Onze klanten zitten overal in Nederland en dan is het leuk om mensen uit een bepaald deel van het land mee te nemen naar Excelsior en ze in te delen naar tegenstanders. Veel van hen zijn nog nooit bij Excelsior geweest, maar we krijgen alleen maar positieve reacties. Mensen die vragen: mag ik volgend jaar weer mee? De sfeer bij Excelsior is prima. Het is kleinschalig, maar een leuke sfeer en een prettige ambiance.’’
Uiteraard wil Marc van Haaren ook nieuwe relaties ontmoeten via de Excelsior Business Club, maar afgelopen seizoen is het daar nog niet van gekomen: ,,Zoals ik al zei zijn wij als bedrijf gigantisch aan het groeien en daardoor heb ik het heel erg druk. Ik ben regelmatig op reis, onder meer naar het Europese hoofdkantoor in Hamburg. Daardoor heb ik afgelopen jaar helaas te weinig tijd gehad voor de businessclub. Ik zie echter zeker de waarde ervan en ben van plan om daar dit jaar zeker meer mee te gaan doen, zeker omdat er genoeg interessant bedrijven voor ons lid zijn van de Excelsior Business Club.’’

Kijk voor meer informatie op de website van United Arab Shipping Agency Company (Benelux) BV (UASC).

 

Meer Business nieuws

wo 20 september 2023

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Westborg

Ook in dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen binnen onze Businessclub. Op deze…

Lees meer

za 16 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCALM: BeGlobal Product Media

BeGlobal Product Media is morgen wedstrijdsponsor van onze belangrijke thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Dit full…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets