Samenwerking tussen RTC en Excelsior

9 september 2015

Rotterdamse Taxi Centrale is een samenwerking aangegaan met Excelsior voor twee seizoenen. Het grootste taxibedrijf van Rotterdam gaat bezoekers van Stadion Woudestein de mogelijkheid bieden om zich afloop van de wedstrijd tegen een speciaal tarief naar huis te laten brengen.
,,Mensen komen het liefst met de auto naar het stadion, maar als Excelsior wint kan het zo gezellig worden dat ze misschien iets meer drinken dan vooraf de bedoeling was’’, stelt Laura Mout van de RTC. ,,Dan is het niet verantwoord om nog in de auto te stappen. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat er dan taxi’s klaarstaan bij de uitgang van de Nsecure Lounge, zodat de mensen veilig naar huis kunnen. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de auto van die persoon ook wordt thuisgebracht.’’
,,We besteden extra aandacht aan zakelijke klanten. Zij krijgen een eigen contactpersoon, waardoor het contact directer en persoonlijker is. Daarnaast krijgen zij een speciaal pasje, waardoor zij de rit niet direct contant of per pin hoeven af te rekenen. Achteraf ontvangen zij een factuur op het bedrijfsadres’’, aldus Laura Mout, die bij de RTC verantwoordelijk is voor marketing en communicatie.
De Rotterdamse Taxi Centrale is een begrip in Rotterdam. De taxicentrale bestaat 45 jaar en is volgens Mout de oudste, bekendste en grootste taxicentrale van de stad. ,,Wij hebben zo’n 500 taxi’s rijden en 150 busjes en dat maakt ons de grootste van deze regio. Wij doen ook veel zorgvervoer en vervoer op maat. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en besteden daarom veel aandacht aan cursussen voor onze chauffeurs.’’ Twee speciale kwaliteitscontroleurs houden de uitvoering en service van de RTC in de gaten.
,,Wij doen het vervoer na afloop van wedstrijden ook bij Sparta Rotterdam en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Jan Dirk Stouten heeft ons in contact gebracht met Excelsior, omdat er vraag was naar vervoer op de wedstrijddagen. Ook Excelsior vindt het belangrijk dat bezoekers op een veilige manier naar huis gaan. We zijn met elkaar in gesprek gegaan en waren er snel uit. Heel erg leuk dat wij als Rotterdams bedrijf samenwerken met Excelsior. Dat deden we al met Feyenoord en Sparta Rotterdam en nu zijn we dus bij alle Rotterdamse BVO’s betrokken. We zijn nu druk bezig met voorbereiden en vanaf de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht willen wij de service gaan aanbieden.’’

Kijk Voor meer informatie op de website van de Rotterdamse Taxi Centrale (RTC).

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets