Samenwerking tussen RTC en Excelsior

9 september 2015

Rotterdamse Taxi Centrale is een samenwerking aangegaan met Excelsior voor twee seizoenen. Het grootste taxibedrijf van Rotterdam gaat bezoekers van Stadion Woudestein de mogelijkheid bieden om zich afloop van de wedstrijd tegen een speciaal tarief naar huis te laten brengen.
,,Mensen komen het liefst met de auto naar het stadion, maar als Excelsior wint kan het zo gezellig worden dat ze misschien iets meer drinken dan vooraf de bedoeling was’’, stelt Laura Mout van de RTC. ,,Dan is het niet verantwoord om nog in de auto te stappen. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat er dan taxi’s klaarstaan bij de uitgang van de Nsecure Lounge, zodat de mensen veilig naar huis kunnen. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de auto van die persoon ook wordt thuisgebracht.’’
,,We besteden extra aandacht aan zakelijke klanten. Zij krijgen een eigen contactpersoon, waardoor het contact directer en persoonlijker is. Daarnaast krijgen zij een speciaal pasje, waardoor zij de rit niet direct contant of per pin hoeven af te rekenen. Achteraf ontvangen zij een factuur op het bedrijfsadres’’, aldus Laura Mout, die bij de RTC verantwoordelijk is voor marketing en communicatie.
De Rotterdamse Taxi Centrale is een begrip in Rotterdam. De taxicentrale bestaat 45 jaar en is volgens Mout de oudste, bekendste en grootste taxicentrale van de stad. ,,Wij hebben zo’n 500 taxi’s rijden en 150 busjes en dat maakt ons de grootste van deze regio. Wij doen ook veel zorgvervoer en vervoer op maat. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en besteden daarom veel aandacht aan cursussen voor onze chauffeurs.’’ Twee speciale kwaliteitscontroleurs houden de uitvoering en service van de RTC in de gaten.
,,Wij doen het vervoer na afloop van wedstrijden ook bij Sparta Rotterdam en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Jan Dirk Stouten heeft ons in contact gebracht met Excelsior, omdat er vraag was naar vervoer op de wedstrijddagen. Ook Excelsior vindt het belangrijk dat bezoekers op een veilige manier naar huis gaan. We zijn met elkaar in gesprek gegaan en waren er snel uit. Heel erg leuk dat wij als Rotterdams bedrijf samenwerken met Excelsior. Dat deden we al met Feyenoord en Sparta Rotterdam en nu zijn we dus bij alle Rotterdamse BVO’s betrokken. We zijn nu druk bezig met voorbereiden en vanaf de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht willen wij de service gaan aanbieden.’’

Kijk Voor meer informatie op de website van de Rotterdamse Taxi Centrale (RTC).

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets