Seizoensopening van Excelsior Business Club

4 september 2015

Onder grote belangstelling is het seizoen van de Excelsior Business Club donderdagavond geopend. Zo’n 250 personen verzamelden zich in de nieuwe Nsecure Lounge voor de seizoensaftrap. De presentatie was in handen van Etienne Verhoeff.
Voordat de selectie aan de aanwezige sponsors werd voorgesteld, informeerde Verhoeff bij Ferry de Haan naar de transferdeadline van afgelopen maandag. Die was op Woudestein rumoerig verlopen, stelde de algemeen directeur van Excelsior. Een aantal jongens vertrok en op de valreep werden met Henrico Drost en Stanley Elbers twee nieuwelingen aan de selectie toegevoegd.
Elbers is de eerste speler sinds lange tijd waarvoor Excelsior een afkoopsom betaalde. ,,Dus de druk op Stanley is enorm’’, grapte De Haan die tevens moest toegeven dat Tom van Weert op de openingsavond ontbrak omdat hij in het vliegtuig zat naar Valencia. ,,Dus Tom van Weert gaat naar Valencia?’’ informeerde Verhoeff. ,,Ja, hij is een paar dagen weg’’, grapte De Haan.
Commercieel directeur Wouter Gudde vertelde trots te zijn op de Nsecure Lounge. ,,We wilden onze sponsors beter kunnen ontvangen. Door de groei was het soms proppen en moesten mensen lang op hun biertje en wijntje wachten. Nu stap je echt 2015 in en deze ruimte geeft ons mogelijkheden om verder te groeien. Drie jaar geleden hadden we 150 sponsors, nu 300. Dat is mede te danken aan onze sponsors die tevreden zijn en hun netwerk hebben opengesteld om ons te laten groeien.’’
Dat ook de Excelsior Business Club ambities heeft, bleek uit het verhaal van de nieuwe voorzitter Rick Ruisch. ,,Wij willen de goede dingen voortzetten, maar hebben ook de ambitie om het nog beter te doen. Zo willen wij meer aanwezig zijn en proberen een link te vormen tussen mensen die zaken willen doen. Daarvoor zal een speciale plek worden gecreëerd in de lounge.’’ Ruisch, die samen met Khalid Kassrioui, Robert Jan de Rek, Arthur Rasenberg en Wouter Gudde het bestuur vormt, onthulde dat later dit seizoen André Kuipers – astronaut en oom van Excelsior speler Bas – gast zal zijn van de businessclub.
Ambities zijn er ook bij Sebby Klay en Peter Nolet van de nieuwe cateraar Excelsior Hospitality & Events. ,,We willen echt onderdeel zijn van de Excelsiorfamilie en willen daar ons best voor doen.’’ Hij vertelde dat bij thuiswedstrijden voortaan in de wijnbar een walking diner wordt georganiseerd, passend bij de netwerkambities van de club. Wie liever aan tafel wil zitten kan beneden terecht in het restaurant, dat nog een nieuwe naam krijgt. ,,Suggesties zijn welkom, ook op andere gebieden.’’
Nadat was genoten van het voor- en hoofdgerecht, werd de selectie van Excelsior voorgesteld en werd afscheid genomen van het oude businessclub bestuur. Ferry de Haan en Wouter Gudde hadden lovende woorden voor Eric Verwey, Paul Visser en Theo Timmers, die een ingelijst Excelsiorshirt en een persoonlijk cadeau kregen. ,,Jullie hebben een waanzinnig belangrijke bijdrage geleverd aan ons huidige succes’’, aldus de directie. Eric Verwey: ,,Ik wil iedereen hier bedanken voor het vertrouwen in ons en hoop dat jullie dat ook geven aan het nieuwe bestuur.’’
De avond werd besloten met een vraaggesprek met hoofdtrainer Fons Groenendijk. Die zei dat Excelsior niet tevreden mag zijn met vier punten uit vier wedstrijden: ,,Want zeven punten uit vier wedstrijden was mogelijk geweest.’’ Zijn ambitie met Excelsior is het beter doen dan vorig seizoen: ,,Daarvoor moeten we allemaal meer geven dan vorig jaar. De directie verdient een compliment omdat zij er alles aan heeft gedaan om de ‘kartrekkers’ in de selectie hier te houden. Er is geen enkel excuus bij Excelsior om niet te presteren en nu is het aan ons om ervoor te zorgen dat Excelsior voor het eerst drie seizoenen achter elkaar in de Eredivisie speelt.’’

Seizoens Opening Business Club Excelsior 2015-2016 03-09-2015

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets