Voor thuiswedstrijden eten in De Courant of de Wijnbar

7 oktober 2015

Bij alle thuiswedstrijden van Excelsior kan gedineerd worden. In het restaurant, dat als nieuwe naam ‘De Courant’ krijgt, en in de Wijnbar van de Nsecure Lounge. Waar in het restaurant gegeten kan worden in intieme setting, staat het walking diner in de Wijnbar vooral in het teken van netwerken.

Netwerken in de Wijnbar
,,Het concept in de Wijnbar is redelijk nieuw’’, vertelt Sebby Klay van Excelsior Hospitality & Events. ,,In een niet statische setting kun je onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn in contact komen met andere businessclubleden. We houden dit walking diner bewust in de Wijnbar vanwege de sfeer en het open karakter die de ruimte uitstraalt.’’
,,Door de voor- en nagerechten te serveren op etagères wordt er een sfeer gecreëerd waarbij mensen makkelijker met elkaar in contact kunnen komen, het netwerken staat immers centraal. De hoofdgerechten, die worden uitgeserveerd, bestaan altijd uit vegetarische, vis en vleesgerechtjes die makkelijk zijn te eten terwijl je nieuwe contacten maakt. Doordat er altijd vijftien leden van de Excelsior Business Club worden uitgenodigd voor dit netwerkdiner, zijn er steeds weer andere ondernemers aanwezig, waardoor je telkens nieuwe mensen kunt leren kennen.’’

Restaurant De Courant
Wie liever kiest voor een diner in een intieme setting, kan voor elke thuiswedstrijd terecht in het restaurant op de begane grond. Dit heeft als nieuwe naam ‘De Courant’ gekregen. ,,Natuurlijk is Excelsior al lang niet meer de club die de begroting op orde kreeg met de opbrengst van oud papier, maar dit is een soort chique knipoog naar hoe het vroeger was.’’ Het menu in De Courant bestaat steeds uit een proeverij van voor- en nagerechten en een hoofdgerecht met vlees, vis of vegetarische keuzes. Als je hier reserveert met een goede relatie, verras hem of haar dan met een menu afgestemd op de favoriete gerechten van die persoon. Wij helpen om de ervaring bij Excelsior tot een onvergetelijke te maken!’’
Sebby Klay en Peter Nolet van Excelsior Hospitality & Events zijn sinds het begin van dit seizoen verantwoordelijk voor de catering in Stadion Woudestein. Naast de catering in de Nsecure Lounge en Restaurant De Courant, verzorgen zij tevens de buitencatering in het stadion en het supportershome. ,,Het heeft mij verrast wat een hechte organisatie Excelsior is’’, stelt Sebby. ,,Excelsior is een organisatie – compleet met businessclubleden en supporters – als je dat als ideaalplaatje zou schetsen.’’

Betrokkenheid
,,De betrokkenheid van sponsors en supporters is enorm en ook de manier waarop het management daarmee bezig is, vind ik bijzonder. Het stopt niet bij het verkopen van de business-seat, de club doet er alles aan om sponsors met elkaar in contact te brengen. Ik was onlangs voor het eerst bij zo’n netwerkontbijt en ik was echt positief verrast over hoe dat ging. Heel goed hoe Wouter Gudde en Jessica Hubers dat begeleiden.’’
Dialoog met de sponsors, dat is ook wat Excelsior Hospitality & Events zelf wil. ,,De opzet is nu zoals wij denken dat het moet zijn, maar wij willen graag input van onze gasten’’, zegt Sebby. ,,Zo zijn we begonnen met het nabellen van mensen die bij ons hebben gedineerd. We vragen hoe ze het vonden en of het was wat ze ervan verwachtten. En als ze vaker zijn geweest: of het niet verder kunnen personaliseren?’’

Fantastische ruimtes
Buiten de wedstrijden om is ook van alles mogelijk in Stadion Woudestein. ,,We hebben diverse fantastische ruimtes die je kunt gebruiken voor uiteenlopende activiteiten. Zo heeft Nsecure een kerstborrel bij ons en Van Waning een nieuwjaarsreceptie. Ook hebben we een postzegelbeurs, recepties, vergaderingen, presentaties, bedrijfsfeesten en andere feesten. Zo organiseren we verschillende evenementen voor diverse relaties bij Excelsior. Mensen kunnen altijd contact opnemen om te zien wat allemaal mogelijk is.’’

Neem voor meer informatie contact op met Excelsior Hospitality & Events via info@excelsiorhospitality.nl of 0181 – 820184.

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets