Geslaagd Footgolf Event van businessclub

9 oktober 2015

Onder een prachtig nazomer zonnetje stonden zo’n 120 leden van de Excelsior Business Club gisterenmiddag samen met de selectie en staf van Excelsior op baan bij Golfcenter Seve voor een Footgolf toernooi. Het werd een gezellige middag, waarbij spelers en sponsors zich op de golfbaan van hun beste kant lieten zien.
Elke flight stond onder leiding van twee spelers, die hun groep als captain langs de verschillende holes leidden. Iedereen stond klaar op een andere hole toen om 14.00 uur het startschot klonk. Het was doelman Filip Kurto die de eerste hole in 1 maakte, maar er snel volgden er meer. Ook sponsors maakten een hole in 1, zoals John van Dommelen, Leen van Rijsewijk, Tjalling de Vette, Jeroen van Vliet en Philip van Breukelen.
Naast de ‘holes’ was er ook een aantal side-events. Zo moesten de deelnemers op de driving range ‘Target schieten’. Om 400 punten binnen te halen, moest de Excelsior-pop worden omgeschoten. Dit onderdeel werd gewonnen door Leen Vonk van BBD Vonk. Bij het ‘Toyota schieten’ – de bal van afstand in de openstaande klep van een auto van Toyota010 schieten – was het Colin van Kessel van Van Kessel Ventilatie die dit het beste deed.
Op de putting green was een putting target uitgezet. De bal moest zo worden getrapt dat hij in het goaltje terechtkwam. Daarvoor moesten wel obstakels als een bankje en wat heuvels gepasseerd worden. Dit onderdeel werd gewonnen door Jean Ruinard. Bij het footgolfen zelf was Paul Schoenmakers van ING de winnaar van de deelnemende sponsors. Jeff Stans bleek van de spelers de hoogste score te hebben.
Dit Footgolf Event eindigde met een borrel en BBQ in de serre van Golfcenter Seve. In een gezellige sfeer sloten sponsors en spelers deze geslaagde dag af. Het volgende grote evenement van de Excelsior Business Club is op donderdag 19 november. Dan vindt in Stadion Woudestein de vierde editie plaats van het Kralings Netwerkevent.

fg02

Meer Business nieuws

wo 1 februari 2023

Welkom bij Excelsior: Windsor Group

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

za 28 januari 2023

Wedstrijdsponsors #EXCAJA: Meerbouw Rotterdam en FLAX

Meerbouw Rotterdam en FLAX zijn de wedstrijd- en balsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Ajax. Jan Anker…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets