Meesters Assurantiën en Vorm & Decor doen zaken dankzij Excelsior

4 november 2015

Meesters Assurantiën en Vorm & Decor zijn op het eerste gezicht twee totaal verschillende bedrijven. Toch was er meteen een klik tussen Philip van Breukelen en Martin Determann toen ze tijdens een businessontbijt bij elkaar aan tafel kwamen. Inmiddels doen ze zaken met elkaar en drinken ze bij elke thuiswedstrijd sowieso een biertje met elkaar.
,,Wij kenden elkaar nog niet en hebben elkaar dus echt dankzij de Excelsior Business Club leren kennen’’, vertelt Martin Determann van Vorm & Decor. ,,Wij zaten bij elkaar aan tafel tijdens een ontbijtsessie bij Houweling & Kars. We raakten aan de praat en er was direct een klik. Ik zat op dat moment met de verzekeringen van ons pand en heb dat aan Philip voorgelegd. Inmiddels zijn de handtekeningen gezet en heeft hij dat hele pakket overgenomen.’’
,,Een leuk, maar risicovol pand om te verzekeren’’, vindt Philip van Breukelen. ,,Het is een monumentaal pand, deels een monument en deels beschermd stadsgezicht. Er wordt echter de hele dag gezaagd, gelast, gespoten, noem maar op. Verzekeraars vinden dat vaak hartstikke eng.’’ Martin: ,,In de dertig jaar dat wij hier nu zitten is er nog nooit iets gebeurd.’’ Philip: ,,We hebben eerst een inspectie laten doen, terwijl dat meestal pas achteraf gebeurt. Inmiddels is alles geregeld en zijn de handtekeningen gezet.’’ Martin lachend: ,,Ik ben dus een leuk risico.’’
Philip van Breukelen van Meesters Assurantiën komt al heel wat jaren bij Excelsior. ,,Dat begon begin jaren negentig, toen Oscar Moens nog in het doel stond. Na afloop kon je dan een biertje drinken in die houten cabines. Heel anders dan nu, maar ook gezellig. Wat ik altijd heb gewaardeerd is de kleinschaligheid, waardoor je makkelijk contacten legt. Daarbij is de businessclub erg belangrijk. Die zorgt ervoor dat er veel onderling zaken wordt gedaan. Daar kunnen veel BVO’s een puntje aan zuigen.’’
,,Als nieuw lid van de businessclub voel je je meteen welkom’’, vult Martin Determann aan. ,,Wij zitten nu in ons tweede jaar, maar vanaf het begin heb ik de betrokkenheid gevoeld. Ik was een keer uitgenodigd door Wouter Gudde, die ik kende van een andere netwerkclub. Ik ben er dus op een goede manier ingeluisd. De kracht is volgens mij vooral dat Excelsior echt moeite doet om mensen bij elkaar te brengen. Het onderling zaken doen wordt heel erg vanuit Excelsior gestimuleerd en geregeld. Vooral tijdens uitstapjes met de businessclub leer je mensen goed kennen.’’
,,In Philip heb ik er echt een ambassadeur voor mijn bedrijf bij gekregen’’, lacht hij. ,,Als we met mensen staan te praten, vertelt hij heel enthousiast over wat wij allemaal doen. Wij kunnen alles bedenken en uitvoeren. Zo’n 60 procent van ons werk is voor het theater. Decors voor bijvoorbeeld het RO Theater en grote musicalproducties. Wij hebben ook de merchandisestands gemaakt voor Excelsior, verzorgen winkelinrichtingen en sfeerimpressies in ruimtes. Het enige wat een klant nodig heeft is een idee en wij kunnen het maken. Ik noem ons dan ook ideevertalers.’’
De assurantiën waar Philip van Breukelen zich mee bezighoudt, klinken wellicht minder spannend dan de werkzaamheden van Vorm & Decor: ,,Maar iedereen heeft te maken met verzekeringen’’, zegt Martin Determann op zijn beurt als ambassadeur voor zijn mede businessclublid. Van Breukelen: ,,Wij verzorgen assurantiën voor particulieren en het MKB en bieden ook bancaire diensten aan. Veel mensen hebben een vaste tussenpersoon en dat is prima, maar het kan nooit kwaad om je verzekeringsportefeuille eens door te laten lichten.’’ Determann: ,,Kijken of je te laag of te hoog verzekerd bent, of je iets wel of niet nodig hebt. Ik ben in elk geval goed geholpen door Philip.’’

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets