Binnenstebuiten groei & ontwikkeling: ‘Investeren loont’

4 februari 2016

‘Bij de Excelsior Business Club ontmoeten wij hardwerkende en bevlogen ondernemers. Daar worden wij blij van en herkennen wij onszelf in. Als ontwikkelpartner, willen wij graag investeren in ondernemers en hun mensen. Keer op keer ervaren wij dat in deze tijd, vol verandering en vernieuwing, investeren in je mensen voorwaarde is voor groei’, aldus Ruud van Wingerden en Miranda Valk, eigenaren van Binnenstebuiten groei & ontwikkeling.

Hard werken, kansen pakken, lef tonen en doorzetten is cruciaal om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Wil je echter je bedrijf laten groeien, dan is er meer nodig. In deze tijd, waarin veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen en jouw mensen het verschil (moeten) maken, red je het niet meer met alleen een focus op ‘running the business’. Overleven en groeien gaat vooral om ‘changing the business’.

Stilstaan om te versnellen
Miranda en ik hebben met Binnenstebuiten sinds onze start 11 jaar geleden een flinke groei doorgemaakt. Ooit vanuit huis begonnen als éénpitters runnen wij nu samen een BV. Wij hebben mensen in dienst, huren een uniek pand in Rotterdam en hebben mooie, uitdagende opdrachten o.a. bij bedrijven als NS, asr, ORO, Rabobank, Sion en Heineken.

Lummeldagen
Groeisprongen hebben wij gemaakt door, hoe paradoxaal ook, stil te staan. Elk jaar maken wij, op onze eigen Lummeldagen, een pas op de plaats en reflecteren wij op onze strategie, onze eigen rol, ons gedachtengoed en onze samenwerking.
Wij trekken ons terug op een inspirerende plek en nodigen kritische partners uit ons netwerk uit ons te spiegelen en op scherp te zetten. Wij vieren de pieken en doorleven de dalen.
Die reflectiemomenten leiden ons tot groter denken, verrassende besluiten, nieuwe inzichten en groei. Een mooie vorm van het nieuwe werken, voortkomende uit deze lummeldagen is de Feestopstelling. Werken op de plek binnen een team waar jij schittert.
Het ontwikkelen van dit soort inzichten doen wij ook graag voor andere ondernemers! Wij zijn graag jouw sparringpartner, ontwikkelen de Lummeldagen op maat voor jou en je bedrijf en faciliteren waar nodig trainingen, coach- en teamontwikkeltrajecten.

Duurzame relatie leidt tot resultaat
Wij zijn niet voor niets lid van de Business Club van Excelsior geworden. Een plek waar relaties van belang zijn en de moeite wordt genomen elkaar te leren kennen. Daar geloven wij in.
Wij investeren in de relatie. Wij trekken met je op als sparringpartner om jou uit te dagen en te bemoedigen en een duurzame bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling en aan die van jouw mensen. Wij komen tot de kern en onderzoeken samen wat voor jouw bedrijf het verschil gaat maken. De term ontwikkelpartner past daarom goed bij ons. Wij dragen mede verantwoordelijkheid voor de groei die onze klanten willen doormaken. Wij committeren ons hier aan en voegen waarde toe. Wij brengen het potentieel van jou en jouw bedrijf van binnen naar buiten en komen tot concrete resultaten.

Leiding geven aan verandering
Wij hebben een Leergang Coaching in huis voor leidinggevenden die hun leiderschap en coachingsvaardigheden willen ontwikkelen en zichzelf en hun mensen op een hoger level willen brengen. Deelnemers ervaren dat zij met hun mensen beter kunnen inspelen op verandering en vernieuwing. De eerstvolgende Leergang start in het voorjaar van 2016 en is bedoeld voor ambitieuze ondernemers en managers.

Meer weten?
Morgenavond zijn wij, Miranda en Ruud, aanwezig op het Business Club event. Spreek ons vooral even aan als je vragen hebt. Wil je op je gemak met ons sparren dan maken wij graag een afspraak met je. Je bent van harte welkom bij Villa Binnenstebuiten aan de Kralingseweg 122 te Rotterdam. Voor meer informatie en contactgegevens bezoek onze website. www.binnenstebuiten-go.nl/wiezijnwij.

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets