Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV op zaterdag 24 september kunt u de avond beginnen met een driegangendiner in Restaurant De Courant of een Walking Dinner in de Wijnbar van de Nsecure Lounge.
Menu Restaurant De Courant
Voorgerecht
Carpaccio van watermeloen, hangop van boerenyoghurt en roosjes coppa di parma ham.
of
Salade van bulgur met pompoen, appel en rosbief van tonijn met een dressing van kervel, peterselie en mosterd.
Hoofdgerecht
Vlees: Gebakken lamshaasjes met een jus van zoete knoflook.
Vis: Roodbaarsfilet en papilote bereidt met beurre blanc saus.
Garnituur: Aardappel gratin
Oerwortel mix
Dessert
Kaasplankje van 4 soorten kaas geserveerd met truffelhoning en walnoten brood.
of
Crème brulee van vanille met amandel kletskop.
Walking Dinner in de Wijnbar
Carpaccio van watermeloen, hangop van boerenyoghurt en roosjes coppa di parma ham.
Salade van bulgur met pompoen, appel en rosbief van tonijn met een dressing van kervel, peterselie en mosterd.
Roodbaarsfilet en papilote bereidt met beurre blanc saus met oer wortel mix.
Gebakken lamshaasjes met een jus van zoete knoflook en aardappelgratin.
Crème brulee van vanille met amandel kletskop.
Kosten: 42,50 euro p.p. Reserveren en/of meer informatie via info@excelsiorhospitality.nl of 0181-820184.