De playlist van... Mike van Duinen

20 april 2018

Rond elke thuiswedstrijd vragen wij een speler van Excelsior Rotterdam naar zijn meest dierbare nummers. Deze keer Mike van Duinen over zijn favorieten.

,,Ik luister veel naar muziek als ik in de auto zit’’, vertelt Mike van Duinen . ,,Ik zet dan een Spotify-lijst aan. Thuis luister ik wat minder, tenzij ik moet opruimen. Dan zet ik wel een muziekje aan, want dan gaat het wat sneller, haha. Ik vind eigenlijk alles wel leuk, vooral wat in de Top 40 staat. Ik ben niet heel moeilijk.’’ Zijn drie favorieten komen allemaal van Nederlandse bodem.

Bløf & Geike Arnaert – Zoutelande
Ik ben niet echt fan van bepaalde artiesten, maar als ik iemand moet kiezen dan is dat Bløf. Ik vind dat ze veel mooie nummers hebben. Ik heb ze ook een paar keer live gezien en vond ze erg goed. ‘Zoutelande’ is een goed nummer en van de laatste tijd. Er is een gewone versie en een duetversie. In principe maakt het me niet uit, al vind ik die met Geike Arnaert net iets leuker.

John West – Wit Zwart
Muziek zorgt voor gezelligheid en dat geldt zeker voor John West. Vandaar dat ik voor dit nummer heb gekozen. Ik vind Nederlandstalige muziek ook hartstikke leuk. Ik vind meer nummers van John West leuk, maar ‘Wit Zwart’ springt er wel tussenuit.

Kensington – Do I Ever
Ik heb Kensington bij de Vrienden van Amstel gezien en dat vond ik supermooi. Ik hoorde meer mensen erover dat ze live heel goed zijn en dat heb ik dus zelf ook mogen aanschouwen. Ik kende ze wel van de radio, maar nadat ik ze had gezien, ben meer nummers van ze gaan luisteren. Ik vind echt dat ze mooie muziek maken. ‘Do I Ever’ vind ik sterk, dat speelden ze ook bij de Vrienden van Amstel. Ze deden daar ook een nummer met Armin van Buuren en dat was ook top.

Gerelateerd nieuws

vr 19 augustus 2022

Mike van Duinen keert terug bij Excelsior

Mike van Duinen keert terug bij Excelsior Rotterdam. De 30-jarige aanvaller zet in Kralingen zijn handtekening…

Lees meer

do 3 augustus 2017

Cyste in knie houdt Mike van Duinen aan de kant

Mike van Duinen keek gisteren vanaf de kant toe terwijl zijn teamgenoten het opnamen tegen RKC…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets