Mounir El Hamdaoui traint mee met Excelsior Rotterdam

4 september 2018

Een bekend gezicht vanochtend op het trainingsveld van Excelsior Rotterdam. Mounir El Hamdaoui traint voorlopig mee met de selectie. ,,Ik ga lekker meetrainen en daarna gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen’’, aldus de 34-jarige aanvaller.

Tweede huis
,,Heerlijk om hier weer te zijn’’, verklaarde El Hamdaoui na zijn eerste training in het Van Donge & De Roo Stadion. ,,Dit is een beetje mijn tweede huis en het voelt dan ook meteen goed. Ik ken bijna iedereen nog hier. Met Luigi en Ryan heb ik nog in de jeugd gespeeld, maar ook met Anouar Hadouir en Lorenzo Burnet heb ik gevoetbald. Adrie Poldervaart ken ik natuurlijk ook al een hele tijd, André Hoekstra, Ronald Graafland, noem naar op. Ik vind het erg leuk om hier weer te zijn.’’

Meetrainen
Volgens de laatste berichten was de geboren Rotterdammer technisch directeur geworden van de Marokkaanse club Chabab Rif Al Hoceima, maar die verhalen kloppen volgens hem niet: ,,Ik ben officieel geen technisch directeur. Ik ging daar naartoe en ze vroegen of ik ze wilde helpen met spelers. Dat heb ik gedaan en that’s it. Ik wil nog lekker voetballen en Excelsior is zeker een optie. Ik heb Adrie gebeld met de vraag of ik mee mag trainen en dat mag. Dus we gaan het zien. Ik ga eerst lekker meedoen en daarna zien we het wel.’’

Klaar voor
El Hamdaoui debuteerde als jeugdspeler in het seizoen 2001-2002 in het eerste elftal van Excelsior. Daarna speelde hij onder meer voor Tottenham Hotspur, Willem II, AZ, Ajax, Fiorentina, Malaga CF, Umm-Salal SC, Al-Taawoun en FC Twente. De bedoelingen van de aanvaller zijn duidelijk: ,,Ik wil graag nog lekker voetballen en ik voel me lekker en fit. Ik ben er natuurlijk nog maar net, maar mijn eerste indruk van de groep hier is goed. Ik weet inderdaad dat Excelsior nog een spits zoekt. Ik ben er klaar voor.’’

Meer Nieuws

di 17 mei 2022

Reuven Niemeijer kijkt uit naar wedstrijd tegen zijn oude club

Voor Reuven Niemeijer is het morgen een bijzondere ontmoeting. Hij stond vier seizoenen onder contract bij…

Lees meer

di 17 mei 2022

Excelsior Thuis over thuisduel tegen Heracles Almelo

Morgen wacht ons de spannende thuiswedstrijd in de tweede ronde van de Keuken Kampioen Play-offs tegen…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Heracles Almelo

Play-offs

Woensdag 18 mei, 2022

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Heracles Almelo vs
Excelsior

Play-offs

Zaterdag 21 mei, 2022

20:00, Erve Asito

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Heracles Almelo

Play-offs

Woensdag 18 mei, 2022

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Heracles Almelo vs
Excelsior

Play-offs

Zaterdag 21 mei, 2022

20:00, Erve Asito

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Heracles Almelo

Play-offs

Woensdag 18 mei, 2022

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Heracles Almelo vs
Excelsior

Play-offs

Zaterdag 21 mei, 2022

20:00, Erve Asito

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Heracles Almelo

Play-offs

Woensdag 18 mei, 2022

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Heracles Almelo vs
Excelsior

Play-offs

Zaterdag 21 mei, 2022

20:00, Erve Asito

Tickets