Informatie over Excelsior Rotterdam - Jong FC Utrecht

1 augustus 2019

Op zaterdag 10 augustus trappen we om 19.45 uur af voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Jong FC Utrecht. Omdat we midden in de zomervakantie zitten, willen we voor iedereen die er is een echte vakantiedag in eigen stad van maken, vol met leuke activiteiten. Deze wedstrijd is hiermee heel geschikt om je kids, neefjes of nichtjes mee te nemen naar het Van Donge & De Roo Stadion en te laten genieten van alles wat Excelsior te bieden heeft!

Activiteiten
Op parkeerterrein P1 (naast het supportershome) zullen vanaf 16.00 verschillende attracties staan waar kinderen kunnen spelen, zoals een opblaaskussen, een stormbaan en een pannakooi. Op het Fanplein achter de Robin van Persie tribune kun je terecht voor een spelletje tafelvoetbal, een selfie met onze mascotte Woutje Stein, maar ook voor een puntzak met friet, een burger of een verse stroopwafel. Voor slechts 15 euro schaf je op het fanplein de ‘Hospitality Strippenkaart’ aan, waarmee je een hamburger, zak patat, saté, een stroopwafel én een drankje kunt afhalen bij de food & drink corners. DJ Raas verzorgt de muzikale omlijsting en commercieel directeur Daan Bovenberg zal bezoekers middels een praatje welkom heten.

Gratis toegangsbewijs
Helaas kan jouw eigen business seat kaart niet gescand worden buiten de Nsecure Lounge. Om toegang te krijgen tot het Fanplein en P1 kun je bij de receptie (in de centrale hal) een gratis toegangsbewijs afhalen.

Tickets
Wil jij extra kaarten bestellen om zakelijke relaties, familie, vrienden of kennissen mee te nemen naar deze wedstrijd? Voor deze thuiswedstrijd kunnen kinderen tot en met 16 jaar tegen gereduceerd tarief mee. Voor vaste seat-houders die extra businesstickets af willen nemen gelden dit seizoen daarnaast speciale tarieven. Losse tickets zijn te bestellen voor 75 euro en zijn te reserveren via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Dineren in Brasserie De Courant
Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijd te genieten van een driegangen shared diner in Brasserie De Courant. Het menu is hier te vinden. Kosten 47,50 euro p.p. Reserveren kan via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Nieuwe tenues
Heb je ze al gezien, de nieuwe wedstrijdtenues van onze selectie? Deze zijn ontzettend goed ontvangen door zowel spelers als supporters. Wil jij ook graag het nieuwe tenue bemachtigen? Zorg dan dat je er op 10 augustus op tijd bij bent! Naast de wedstrijdtenues kun je bij onze merchandiseshop op het Fanplein natuurlijk ook allerlei andere Excelsior-fanartikelen kopen. Als sponsor krijg je, op vertoon van je kaart, 10 procent korting op alle merchandise!

Meer Business nieuws

vr 7 mei 2021

Dubbelsteyn | De Fonkert BMW & MINI biedt ‘The power of Choice’

Maurice Hazelebach is een van de eigenaren van onze mobiliteitspartner Dubbelsteyn | De Fonkert BMW &…

Lees meer

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
TOP Oss

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 6 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Roda JC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 13 augustus, 2021

20:00, Parkstad Limburg Stadion

Beperkt publiek

Excelsior vs
FC Volendam

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 20 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
TOP Oss

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 6 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Roda JC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 13 augustus, 2021

20:00, Parkstad Limburg Stadion

Beperkt publiek

Excelsior vs
FC Volendam

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 20 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
TOP Oss

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 6 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Roda JC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 13 augustus, 2021

20:00, Parkstad Limburg Stadion

Beperkt publiek

Excelsior vs
FC Volendam

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 20 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
TOP Oss

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 6 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek

Roda JC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 13 augustus, 2021

20:00, Parkstad Limburg Stadion

Beperkt publiek

Excelsior vs
FC Volendam

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 20 augustus, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Beperkt publiek