Bronzen schilden voor Thijs Dallinga en Stijn van Gassel

18 oktober 2021

Voorafgaand aan onze thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo ontvingen Thijs Dallinga en Stijn van Gassel de Bronzen Kampioensschilden die zij hebben gewonnen. Dallinga werd niet alleen topscorer van de eerste periode, maar werd ook gekozen tot beste speler. Van Gassel werd door spelers, trainers en supporters gekozen tot beste keeper van de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie.

Thijs Dallinga kreeg zijn bronzen kampioensschild als beste speler uit handen van zijn vader Eisse-Reint Dallinga. Ook Stijn van Gassel ontving zijn schild uit handen van zijn vader; Geert van Gassel. Het schild voor topscorer van de eerste periode werd overhandigd door Simon Kelder, oud-directeur en -voorzitter van Excelsior Rotterdam.

Gerelateerd nieuws

ma 22 mei 2023

Stijn van Gassel uitgeroepen tot Speler van het jaar

Stijn van Gassel is uitgeroepen tot de Pro Excelsior Speler van het jaar 2023. De doelman…

Lees meer

zo 8 mei 2022

Fans kiezen Thijs Dallinga als speler van het jaar

Thijs Dallinga sloot het seizoen afgelopen vrijdag met 32 doelpunten niet alleen af als topscorer van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij