Welkom bij Excelsior: Sub.Link

27 oktober 2021

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze bedrijven aan jullie voor. Vandaag: Sub.Link.

Nieuwe methode van tracking
,,Sub.Link helpt organisaties om meer datagedreven te werken en daarmee grip te krijgen op hun marketing en salesinspanningen”, vertelt founder van het bedrijf Laurens van Wesep. ,,Dit doen wij door een nieuwe methode van tracking te introduceren, waarbij rekening wordt gehouden met de privacy van gebruikers.”

Data
,,Steeds meer platforms hechten veel waarde aan de privacy van consumenten. Vanuit een bedrijfsoogpunt gezien betekent dit echter dat de data die je verzamelt zowel in kwantiteit als in kwaliteit afneemt. Kortom, je weet steeds minder over het online gedrag van jouw gebruikers, klanten en fans. Wat als je op een verantwoorde manier data kunt verzamelen? En wat als je daarbij jouw marketing en sales kan verbeteren?

Integraties
,,Dat is exact wat Sub.Link doet. Wij meten real time interactie tussen elk platform. Krijg controle over jouw data op élk platform. Van eenvoudige dashboards tot volledige integraties in jouw CRM. Wij helpen je graag verder! Na een succesvolle pilot gebruikt Excelsior Rotterdam de Sub.Link-technologie nu op al haar kanalen.”

Hart voor de stad
,,Ik durf wel te zeggen dat ik een hart voor de stad heb’’, zegt hij over de band met Excelsior Rotterdam. ,,Ik ben vlakbij Rotterdam opgegroeid en woon er sinds mijn studententijd. Ik zet mij in voor verschillende initiatieven waar Rotterdam socialer, duurzamer en leuker van wordt. Vanuit mijn woonkamer zie ik het voetbalstadion van Excelsior Rotterdam! Dat is de reden dat ik ervoor gekozen heb om met de club samen te werken.”

Kijk voor meer informatie over Sub.Link op de website.

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij