Nederlof Fish komende jaren hoofdsponsor van Excelsior Vrouwen

2 december 2021

Nederlof Fish staat dit jaar en de twee seizoenen hierna als hoofdsponsor op de shirts van Excelsior Rotterdam Vrouwen. Het bedrijf, dat zich bezighoudt met import en export van vis uit de hele wereld, is al enkele jaren op verschillende manieren betrokken bij Excelsior Rotterdam. Zo was Nederlof al mouwsponsor van het vrouwenteam en de jeugdelftallen van Excelsior Rotterdam.

Heel belangrijk
,,Nederlof Fish is al enkele jaren als partner verbonden aan onze club en foundation, stelt Niels Redert, algemeen manager van Excelsior Rotterdam Vrouwen. ,,Hij steunt niet alleen het eerste elftal van de mannen, maar ook de vrouwen en de jeugd. Juist die laatste twee groepen vindt eigenaar Maarten Buitendijk heel belangrijk, omdat die doorgaans minder aandacht krijgen dan het eerste elftal van de mannen. Wij zijn er trots op dat Nederlof Fish naast op de mouwen nu ook op de voorzijde van het shirt staat als trotse hoofsponsor van ons vrouwenteam.’’

Vrouwenvoetbal
,,Ik ben een echte voetballiefhebber en vind het vooral leuk om met het bedrijf juist jeugd- en vrouwenvoetbal te steunen, maar ook G-voetbal’’, zegt eigenaar Maarten Buitendijk van Nederlof Fish. ,,Het is belangrijk dat meisjes en vrouwen ook lekker kunnen voetballen. Ook vind ik dat er nog te weinig belangstelling is voor vrouwenvoetbal en ik hoop dat we een steentje kunnen bijdragen om dat te verbeteren. Er komen nog te weinig mensen naar de thuiswedstrijden van de Excelsior Vrouwen, terwijl dat vaak leuker is om naar te kijken dan sommige eredivisiewedstrijden.’’

Punten pakken
Buitendijk kan het weten, want als hij even kan zit hij op de tribune als onze vrouwen spelen: ,,Onlangs pakten ze hun eerste overwinning tegen PEC Zwolle en dat was hartstikke leuk. En goed voor het vertrouwen. Als je kijkt naar ploegen als Ajax, Feyenoord en PSV dat is heel lastig om daarmee te concurreren, omdat die veel hogere budgetten hebben. Winnen van PEC Zwolle is knap, die spelen vaak heel leuk voetbal. Maar er moeten natuurlijk meer punten gepakt worden en die meiden werken er met z’n allen keihard aan om dat voor elkaar te krijgen.’’

Open dag
De eigenaar van Nederlof Fish heeft vroeger zelf altijd gevoetbald en ook zijn zoontjes trappen graag tegen een bal. Hij woonde 25 jaar in Italië, waar een vestiging van zijn bedrijf zit, maar verhuisde enkele jaren geleden vanwege zijn gezin terug naar Nederland. ,,In Italië werkt een vrouw voor mij wiens vader een van de eerste betaalde voetballers van Excelsior was. Toen ik terug in Nederland was las ik over een open dag bij Excelsior. We zijn daar toen gaan kijken. Ik vond het zo gezellig dat ik die dag meteen twee business-stoelen heb genomen en van het een kwam het ander.’’

Voetbalsupporter
,,Ik ben een beetje een atypische voetbalsupporter’’, vult hij aan. ,,Veel mensen kiezen voor één club, maar ik heb seizoenkaarten bij Feyenoord, Sparta, Telstar, Excelsior, Ajax, FC Groningen en FC Dordrecht. Iemand die voor Feyenoord is, komt normaal niet bij Ajax. Maar sinds ik weer in Nederland ben, vind ik het heerlijk om ze allemaal te volgen. Ik houd simpelweg van het spelletje en zoals gezegd vind ik ook het vrouwenvoetbal hartstikke leuk om te bezoeken.’’

Nederlof Fish
Nederlof Fish is al 40 jaar een begrip in de internationale visindustrie. Het bedrijf heeft vestigingen in Stellendam, IJmuiden en Italië. Nederlof Fish is uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste leveranciers van verse vis, met groothandels en supermarkten al belangrijkste klanten. Daarnaast levert het bedrijf aan restaurants en particulieren. Vanuit de vestigingen in Nederland en Italië en in samenwerking met partners in Griekenland, Spanje, Amerika, Canada, Noorwegen, Kenya, Uganda en Tanzania verzorgt Nederlof Fish de verwerking, verpakking en distributie van alle soorten vis.

Meer Nieuws

vr 21 januari 2022

Excelsior Rotterdam heeft tegen Jong PSV een totale offday

Excelsior Rotterdam had een totale offday op PSV Campus De Herdgang. Op alle fronten werden de…

Lees meer

wo 19 januari 2022

Een elftal feiten: Jong PSV - Excelsior Rotterdam

Jong PSV staat na drie wedstrijden aan kop van de derde periode. Excelsior Rotterdam is dus…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets