NutriSense met QWIN officiële voedingspartner van Excelsior

15 maart 2022

NutriSense is sinds dit seizoen met supplementenmerk QWIN de officiële voedingspartner van Excelsior Rotterdam. De selectiespelers gebruiken vóór, tijdens en na de wedstrijden en trainingen sportvoeding voor optimale prestaties en goed herstel. NutriSense is al jarenlang innovatief en vooruitstrevend op het gebied van sportvoeding.

Sportvoeding
,,Wij zijn verheugd en trots dat wij een ambitieuze club als Excelsior Rotterdam kunnen helpen om maximaal te presteren’’, stelt Thomas van der Weerd van NutriSense. ,,Wij zijn ruim 25 jaar actief in de sportwereld en leveren sportvoeding in kanalen als duursport, fitness en topsport. Ook zijn wij actief binnen de grootste sportevenementen. Vanuit onze topsportrelaties zijn wij in contact gekomen met Excelsior Rotterdam. Zij wilden op het gebied van sportvoeding een stap maken en daar hebben wij elkaar gevonden.’’

Innovatief
,,Als je als speler elke dag op het veld staat, moet je ook bewust bezig zijn met je lichaam en dus met je voeding’’, stelt David Verbaan van Excelsior Rotterdam. ,,Voeding is een heel belangrijk onderdeel van topsport en daarom zijn wij blij dat we in NutriSense een partner hebben gevonden die ons hierbij kan ondersteunen. NutriSense is zeer innovatief en dat past heel goed bij ons. Daarom is deze samenwerking voor ons een perfecte match.’’

Prestaties
Thomas van der Weerd: ,,Wedstrijden worden soms in de laatste minuten beslist en daarom is het belangrijk dat je gedurende de gehele wedstrijd over de juiste energie beschikt. Onder andere onze energy gels kunnen daar bij helpen.’’ De selectiespelers van Excelsior Rotterdam gaan voornamelijk gebruik maken van QWIN. De juiste voeding heeft direct invloed op de prestaties op het veld. Met de producten van QWIN heeft Excelsior de beschikking over de benodigde koolhydraten, eiwitten en vitamines die ideaal zijn voor sporters om te gebruiken.

Profiteren
Naast de spelers kunnen ook supporters en amateurpartners profiteren van de samenwerking tussen Excelsior Rotterdam en NutriSense. David Verbaan: ,,Met Support your family-deals kunnen onze supporters meer uit hun seizoenkaart halen en kunnen zij ook binnenkort sportdrank, energy gels, wei-eiwitten, creatine, vitamines en mineralen van QWIN met korting afnemen. Hetzelfde geldt voor amateurpartners van Excelsior Rotterdam, amateurverenigingen waarmee wij samenwerken. Zo kan iedereen met een rood-zwart hart van deze samenwerking profiteren.’’

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets