Wedstrijdsponsor #EXCDBO: Webtraders en Valicare

4 maart 2022

Arnoud van Dorp is vanavond wedstrijdsponsor met twee bedrijven: Webtraders en Valicare. De in Den Haag gevestigde ondernemingen zijn sinds 2020 aangesloten bij de Excelsior Business Club en Van Dorp heeft het prima naar zijn zin in het Rotterdamse: ,,Het belooft een spannende ontknoping van het seizoen te worden. Ik verwacht dat Excelsior vanavond met 2-1 gaat winnen.’’

,,We hadden liever de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag gehad, want wij zitten in Den Haag. Maar die was helaas al weg toen Dannis de Redelijkheid met het inschrijfbord langskwam’’, vertelt Arnoud van Dorp over de keuze voor het duel tegen FC Den Bosch. ,,Toen hebben we voor de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch gekozen. Ook een leuke wedstrijd natuurlijk die we moeten winnen. Ik heb er ook vertrouwen in dat dit vanavond gaat gebeuren.’’

,,Wedstrijdsponsor ben je deels voor de branding, maar het is natuurlijk ook vooral om de club te helpen. We moeten het met z’n allen doen en op deze manier kunnen wij een bijdrage leveren. Daarbij is het gewoon leuk om relaties mee te kunnen nemen naar het stadion. We hebben voor vanavond een aantal relaties uitgenodigd en rekenen weer op een gezellige avond.’’

,,Wij hebben inmiddels een leuke groep met relaties opgebouwd bij Excelsior. In de periode dat we helaas niet naar het stadion konden, bleven we elkaar tijdens lunches ontmoeten. Dat geeft wel aan dat we een leuke klik hebben. Het gaat onder meer om Dannis de Redelijkheid (Actos Groep), Jeroen de Jong (Aquadis), Rob den Boer (Van Leeuwen Autocenter) en Patrick Dammers (Bannerstunter).’’

Webtraders is een online bureau dat digitale oplossingen bedenkt en bouwt en daar vervolgens ook de marketing voor kan verzorgen. ‘Het ontwerpen, ontwikkelen & vermarkten van de volgende generatie digitale producten, dat is waar ons bloed sneller van begint te stromen’, zo wordt de werkwijze op de eigen website beschreven.

Het tweede bedrijf waaruit Van Dorp sponsort is Valicare. Valicare is een softwareproduct waarmee bedrijven eenvoudig personeel kunnen screenen. De software automatiseert en digitaliseert een groot deel van de HR-administratie. Dankzij Valicare besparen organisaties die jaarlijks meer dan 50 nieuwe mensen aannemen tot wel 1 FTE per jaar.

Met Webtraders is Arnoud sinds 2020 sponsor van Excelsior Rotterdam. ,,We kenden wat relaties die al bij Excelsior kwamen en we zijn een paar keer mee geweest. We vonden de sfeer hier zo leuk, dat we ons ook hebben aangesloten. Het is leuk om wedstrijden te kijken en een gezellige avond te hebben. Daarnaast is het natuurlijk leuk als er business uitkomt. Zo zijn wij via Excelsior in contact gekomen met DSW Zorgverzekeraar en dat is nu een klant van ons. Dat geeft echt waarde aan een partnership.’’

Kijk voor meer informatie op Webtraders.nl en Valicare.nl.

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets