Wedstrijdsponsor #EXCHEL: Bannerstunter

25 maart 2022

,,Ik heb zelf vroeger altijd aan hockey gedaan en als je tegen een laaggeplaatste club speelt, zijn dat altijd lastige wedstrijden’’, weet Patrick Dammers van wedstrijdsponsor Bannerstunter. Helmond Sport verraste vorige week met een 4-0 overwinning op NAC Breda. Excelsior Rotterdam is dus gewaarschuwd. Dammers: ,,Maar ik weet zeker dat onze jongens zich daarop instellen. Ik denk daarom dat het morgen een 2-1 overwinning voor Excelsior wordt.’’

Bannerstunter (onderdeel van DL Signs & Displays) heeft een showroom in Kralingen aan de Beneden Oostzeedijk. Toch was er tot twee jaar terug nog geen band met ‘buurman’ Excelsior Rotterdam. ,,Wij deden al wel veel in de sportwereld, maar zelf heb ik dus een hockeyachtergrond. Via Dannis de Redelijkheid waren we ook betrokken bij de Ronde van Kralingen die hij mede organiseert. Hij wees ons vervolgens op Excelsior. We zijn toen in gesprek geraakt en sponsor geworden.’’

Bannerstunter weet de merkeigenschappen van opdrachtgevers door te vertalen naar spraakmakende beeldproducten en campagnes. Opvallend en opmerkelijk. Want een pakkend beeld spreekt meer dan 1000 woorden. Spandoeken, hekwerkbanners, traditioneel drukwerk en POS materiaal: de professionals van het Kralingse bedrijf ontwikkelen álle soorten designs op uiteenlopende materialen.

,,Vanaf het eerste moment werden we omarmd door de Excelsiorfamilie’’, stelt Dammers, die Bannerstunter runt samen met Felix Luymes. ,,Het sfeertje bij de club is zo prettig. Het is altijd megagezellig bij Excelsior en de mensen zijn ontzettend loyaal. Ook zakelijk was het onthaal enorm hartelijk, daar zijn al mooie dingen uit voorgekomen. Juist doordat we zo prettig zijn ontvangen bij de club zijn we in korte tijd echt fan geworden. Ik volg de ploeg nu op de voet. We zitten ook in een appgroep met andere sponsors en die is heel actief.’’

Twee weken terug was Dammers mee naar de uitwedstrijd tegen FC Volendam, die door Excelsior Rotterdam overtuigend met 2-5 werd gewonnen. ,,Ik hoop dat Marouan Azarkan morgen tegen Helmond Sport weer een paar van die acties kan laten zien als tegen Volendam. Het is ontzettend spannend bovenin de Keuken Kampioen Divisie, dus winnen is heel belangrijk. We gaan morgen met relaties naar de wedstrijd. Eerst eten en daarna de tribune op voor hopelijk een mooie pot voetbal.’’

,,Het is sowieso altijd een feestje bij Excelsior’’, weet Dammers. ,,Wij zitten natuurlijk om de hoek en gaan lopend van onze showroom aan de Beneden Oostzeedijk langs Café Hoekzight, waar meer Excelsior-fans zitten, richting het stadion. ,,Zoals gezegd zijn dit altijd lastige wedstrijden, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik heb er sowieso heel veel zin in!’’

Kijk voor meer informatie over Bannerstunter op de website.

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets