Welkom bij Excelsior Rotterdam: Daxel Logistics Benelux

24 maart 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Daxel Logistics Benelux – Netherlands.

Dienstverlening
,,Wij zijn een allround logistiek dienstverlener in de Rotterdamse haven’’, vertelt Ferry de Heer, samen met Otto van Woerkom, eigenaar van Daxel Logistics Benelux – Netherlands. ,,Wij focussen ons onder andere op de zee- en luchtvracht, wegtransport, douaneformaliteiten en warehousing. Dit doen wij met een team van ongeveer 20 man.’’

Rotterdamse mentaliteit
,,Wij hebben als bedrijf een echte Rotterdamse mentaliteit. Wij hanteren een no-nonsense policy en verwachten geen 9-tot-5-mentaliteit, iets wat essentieel is in de Rotterdamse haven. Die draait immers ook 24 uur per dag door. Verder vinden wij het belangrijk om goed in contact te blijven met onze klanten en snel en accuraat oplossingen te bedenken. Het meedenken met de klant is voor ons erg belangrijk.’’

Excelsior Rotterdam
,,We zijn via Tom van Roon van East Total Logistics bij Excelsior Rotterdam terechtgekomen. Wij sponsoren al wat plaatselijke voetbalclubs, maar wilden het iets grootser gaan aanpakken. Qua ligging is Excelsior optimaal en op voetbalgebied is het een leuke ploeg om naar te kijken. In de Keuken Kampioen Divisie doen zij vrijwel altijd mee in de bovenste regionen en in de Eredivisie verbaasden zij iedereen door topploegen met attractief voetbal pijn te doen. Op zakelijk vlak organiseert Excelsior met de Excelsior Business Club interessante evenementen, die ons erg aanspreken. Op beide vlakken is Excelsior dus de ideale club voor ons om mee samen te werken.’’

Kijk voor meer informatie op de website van Daxel Logistics Benelux – Netherlands.

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets