Welkom bij Excelsior: Wijnvillas en Chateau de l’Horte

22 maart 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Ingrid en Paul den Toom van Wijnvillas en Chateau de l’Horte.

Wijnvillas en Chateau de l’Horte
,,Ons familiebedrijf ligt in Zuid Frankrijk. Daar hebben we ons wijnbedrijf Chateau de l’Horte en onze vakantiehuizen wijnvillas.nl’’, vertellen Ingrid en Paul den Toom. ,,Onze familie heeft in het verleden een grote supermarkt in Kralingen gehad aan de Oudedijk; Koopcentrum Den Toom. Hier verkochten we al heel veel wijn en zo kwamen we in Zuid-Frankrijk terecht. Nadat we daar een vakantiehuis hadden gebouwd, hebben we dat uitgebreid met meerdere vakantiehuizen voor de verhuur en zijn we mede-eigenaar van Chateau de l’Horte geworden, wat de huiswijn was in onze supermarkt aan de Oudedijk.’’

Value for money
,,Net als vroeger in onze supermarkt staat bij ons het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel; value for money. Onze woningen hebben onder meer een jacuzzi, verwarmd privé-zwembad, Nederlandse televisie en airconditioning. De wijnen zijn Biologisch en komen van oude wijngaarden; pure kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar bij onder meer PLUS en JUMBO.’’

Excelsior Rotterdam
,,Wij zijn weer bij Excelsior Rotterdam terechtgekomen via Sander Fischer. Wij zijn nauw betrokken bij vv Capelle en sinds Sander Fischer hier binnenkwam is het balletje gaan rollen. Wat ons aantrekt in Excelsior Rotterdam is de kleinschaligheid. We zitten dicht op het veld en niet ergens torenhoog in een groot stadion. Verder is het erg gezellig, komen wij vaak dezelfde mensen tegen en ontmoeten we ook weer andere ondernemers. Het opbouwen van een netwerk gaat hier gemakkelijk en spontaan.’’

Kijk hier voor meer informatie.

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets