Geslaagde EBC-golfdag bij Golfclub Cromstrijen

15 april 2022

Een grote groep leden van de Excelsior Business club nam woensdag deel aan de golfcompetitie. De omstandigheden waren perfect voor een midweekse dag in april en dus had iedereen het goed naar zijn of haar zin bij Golfclub Cromstrijen. Na afloop van de golfdag was er een hapje en een drankje met aansluitend een diner.

Golfdag
Voor Arie van den Berg van Fidus was dit zijn derde deelname aan de golfcompetitie. ,,De dag was heel leuk. Jammer dat we in het begin wat regen hadden, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had vandaag ook een leuke flight om mee te spelen en er hangt gewoon een prettige sfeer in de businessclub.’’

Mooie groep
Voor Bart Jasperse, directeur van Meiko, was het ook een geslaagde golfdag. ,,Ik vind de baan van Cromstrijen echt heel leuk om op te spelen. Dit brengt automatisch al gezelligheid met zich mee. Vandaag waren we ook met een hele mooie groep mensen en veel bekenden gezichten. Zo vinden we elkaar altijd weer. Wat mij ook veel plezier brengt is dat het een sport is die je samen speelt en dat brengt ook sportiviteit met zich mee.’’

Businessclub insiders
Arie van den Berg: ,,Wij zijn als bedrijf partner van Excelsior Rotterdam omdat we via dit soort evenementen leuke mensen ontmoeten en ik houd natuurlijk van voetbal. Daarnaast zijn dit soort dagen goed voor je netwerk. Er komen hier vooral veel regionale organisaties bij elkaar en dat maakt dat er meer een vaste groep komt in plaats van constant veranderende gezichten.’’

Gemoedelijke sfeer
Dat er veel echt Rotterdamse bedrijven lid zijn, vindt ook Bart Jasperse belangrijk: ,,Ik vind het leuk om verbinding te zoeken met mensen uit deze omgeving. Soms speel je in een flight met onbekenden en dat maakt het netwerken tijdens deze golfdagen weer leuk. Er heerst daardoor een gemoedelijke sfeer binnen de businessclub.’’

Voorspelling Excelsior
Naast alle plezierige businessclub evenementen draait het natuurlijk ook gewoon om het voetbal. Daarom vroegen we Arie wat het slotstuk van de competitie gaat worden. ,,Op voorhand voorspelde ik dat we zevende zouden worden, maar ik denk dat we nu wel bij de eerste vijf eindigen. Daarna geef ik ons zeker een goede kans in de play-offs en ik verheug mij er al enorm op om bij die wedstrijden aanwezig te zijn.’’

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets