Wedstrijdsponsor #EXCJAZ: Aquadis

22 april 2022

Aquadis, leverancier van software totaaloplossingen op maat, is vanavond wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Jong AZ. Directeur Jeroen de Jong, net terug met de Excelsior Business Club uit Porto, heeft zin in vanavond en verwacht een ruime overwinning voor Excelsior Rotterdam.

,,Wij hebben een leuk groepje vrienden opgebouwd bij Excelsior met Dannis de Redelijkheid, Rob den Boer, Patrick Dammers, Arnoud van Dorp en Maurice Hazelebach. Als groep hebben we de laatste vier thuiswedstrijden genomen. Met Aquadis kozen wij voor de thuiswedstrijd tegen Jong AZ. We vinden het vooral leuk dat we iets extra’s kunnen doen voor de club, omdat we de mensen van Excelsior een warm hart toedragen. Zij werken keihard en op deze manier kunnen wij ze een beetje extra helpen.’’

Aquadis is bezig aan het derde seizoen als sponsor van Excelsior Rotterdam. ,,Wij zijn gestart na de degradatie in 2019. We hadden al eerder contact en hebben het voornemen om ons aan te sluiten doorgezet. Juist, omdat het op zo’n moment extra belangrijk is voor de club. Wat mij vooral aanspreekt bij Excelsior Rotterdam zijn de saamhorigheid en gezelligheid. En de ambities die de club heeft, zowel sportief als met het stadion.’’

,,Bij de laatste wedstrijd voordat de stadions dit seizoen helaas weer dicht moesten vanwege corona, hadden wij een deel van de VIP-tribune op het uitvak gehuurd. Onderdeel daarvan was een eigen banner op de tribune. Die is vervolgens de hele periode blijven hangen toen de stadions leeg bleven. Het was heel jammer dat er geen publiek naar binnen mocht, maar elke keer als er werd gescoord, kwam wel onze naam in beeld! Toch ben ik blij dat we er nu weer gewoon bij mogen zijn.’’

Twee weken geleden was Aquadis host van een bedrijfsbezoek van de Excelsior Business Club. Een grote groep mede businessclubleden was naar het kantoor van Aquadis in Woerden gekomen. ,,Ontzettend leuk om op deze manier je bedrijf te kunnen laten zien aan andere ondernemers. Ik mocht iets vertellen over maatwerk software en waarom je daarvoor zou kiezen in plaats van standaard software. Er kwam een goede discussie op gang en het was sowieso leuk om mensen te laten zien wat wij doen.’’

Jeroen de Jong is enthousiast over de Excelsior Business Club. Volgens hem een club van gelijkgestemden, met echte ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. ,,Dat zijn wij zelf ook en wat wij vooral leuk vinden is om met anderen te kunnen klankborden. Je doet op een ongedwongen manier contacten op en je weet nooit waar dat op uitdraait. Zo doen wij al zaken met een aantal sponsors, waaronder Dubbelsteyn en Bannerstunter. Ik vind het fijner om zaken te doen met ondernemers die ook in de businessclub zitten dan met bedrijven waar ik niemand ken.’’

,,We zijn net terug van de geweldige voetbalreis naar Porto met de Excelsior Business Club, maar melden ons vanavond opgefrist weer in het stadion voor Excelsior Rotterdam tegen Jong AZ. Ik verwacht dat we met 3-0 of 4-0 gaan winnen. Een eclatante overwinning, zoals ze dat zo mooi heet. En dan richting de play-offs. Ik hoop dat we daarin Sparta treffen en dat we dan uiteraard winnen. Dat zou wat mij betreft het absolute droomscenario zijn.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij