Welkom bij Excelsior: Communication Partners

14 april 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Communication Partners.

Communication Partners
,,Wij zijn een marketingcommunicatiebureau en ondersteunen MKB-bedrijven met marketingcommunicatie richting hun klanten, zodat zij hun goals kunnen maken’’, vertelt Martijn Francken van Communication Partners. ,,Verder helpen wij deze bedrijven met commercieel drukwerk, promotionele diensten en producten, bedrijfskleding, signing en lichtreclames en interieurontwerpen van bedrijfspanden. Als mede-eigenaar focus ik me op het in goede banen leiden van alle projecten en mijn compagnon Robert de Klijne richt zich op de buitendienst, waaronder de klantgesprekken.’’

Communicatie met impact!
,,Wij vinden commitment naar de klant erg belangrijk. Meedenken met onze klant en niet klakkeloos iets bedenken, daar gaan wij vanuit. Wij streven naar een betekenisvolle bijdrage voor onze klanten en hebben daar alles voor over. Vandaar ook ons motto: Communicatie met impact!’’

Excelsior Rotterdam
,,Wij zijn altijd al betrokken geweest bij Excelsior en uiteindelijk hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij het businessnetwerk van de club. Wat wij zo tof vinden aan Excelsior Rotterdam is dat de sfeer bij de club erg laagdrempelig is: iedereen loopt door elkaar en je komt iedereen tegen. Dat zorgt ervoor dat er altijd een gezellige sfeer rondom de club hangt.’’

Kijk voor meer informatie over Communication Partners op de website.

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij