Excelsior betreurt ongeregeldheden in het stadion

25 mei 2022

Na afloop van onze thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag heeft er op de tribune bij het leeglopen van het stadion helaas een confrontatie plaatsgevonden tussen supporters van Excelsior Rotterdam en ADO Den Haag. Door ingrijpen van de politie konden de partijen al snel uit elkaar worden gehaald. Wij betreuren dit enorm, vooral omdat ons stadion een plek moet zijn waar je in een prettige en veilige sfeer naar voetbal moet kunnen kijken. Dat is onze primaire zorg en verantwoordelijkheid.

De problemen ontstonden doordat supporters van ADO Den Haag in vakken zaten bedoeld voor Excelsior-supporters. Kaarten voor deze wedstrijd konden alleen worden aangeschaft door personen die in het bezit zijn van een seizoen- of clubkaart van Excelsior Rotterdam. Ook hebben wij waarschuwingen uitgedaan dat doorverkoop van tickets verboden is en zijn alle seizoen- en clubkaarthouders gescreend. Dit heeft helaas niet kunnen voorkomen dat ADO-supporters alsnog aan kaarten zijn gekomen. Wij zijn een onderzoek gestart om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Bij misbruik van Excelsior seizoen- of clubkaarten zullen zoals vooraf ook aangekondigd maatregelen worden getroffen tegen deze personen.

Ben jij slachtoffer van de ongeregeldheden, dan roepen wij je op om aangifte te doen bij de politie. Dan kan een onderzoek worden ingesteld naar de daders. Wij hebben de beelden die van de ongeregeldheden in het stadion zijn gemaakt inmiddels overgedragen aan de politie.

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN