Geen uitsupporters welkom bij Heracles Almelo

16 mei 2022

Helaas mogen er zaterdag in Almelo net als tijdens het reguliere seizoen ook tijdens de play-offs geen uitsupporters plaatsnemen in het uitvak van de club uit Almelo. Dit betekent dat er geen supporters van Excelsior Rotterdam aanwezig mogen zijn bij het beslissende duel in de tweede ronde van de play-offs. Wij zijn vanzelfsprekend zeer teleurgesteld en vinden het vooral vervelend voor de trouwe supporters, die ons elke uitwedstrijd volgen en nu helaas niet aanwezig kunnen zijn bij deze belangrijke wedstrijd. Als club hebben wij er alles aan gedaan om toch onze supporters en sponsoren mee te krijgen maar hebben vanuit overheidswege geen toestemming gekregen. Op dit moment kijken we naar manieren hoe we ook tijdens de uitwedstrijd samen onze club kunnen ondersteunen.

Maatregelen
De beheersmaatregelen die ervoor zorgen dat er geen uitsupporters welkom zijn in Almelo zijn al langer van kracht. Vanwege de constructieve staat van het stadion in Almelo is het uitvak sinds 26 februari van dit jaar gesloten en ontvangt Heracles geen uitsupporters. Ook mogen zij geen losse kaarten verkopen aan hun eigen supporters en sponsoren. Alleen vaste seizoenkaart- en business seathouders zijn welkom. Deze maatregelen gelden tot het stadion in Almelo dusdanig is verstevigd dat het weer volledig gebruikt kan worden.

Thuiswedstrijd
Het beslissende duel tegen Heracles Almelo begint zaterdag om 20:00 uur en is live te volgen via ESPN. De thuiswedstrijd wordt woensdagavond gespeeld in ons Van Donge & De Roo Stadion. De aftrap is om 18:45 uur. Wij zijn verplicht 400 supporters van Heracles Almelo toe te laten bij deze wedstrijd en zullen ons hier ook aan houden.

Informatie over de kaartverkoop voor het thuisduel vind je hier.

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN