Informatie over de buscombi naar ADO Den Haag - Excelsior

27 mei 2022

Aanstaande zondag gaan we naar Den Haag voor de finale van het seizoen 2021-2022. Na de 1-1 in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag valt de beslissing in het Cars Jeans Stadion. Hierbij alle praktische informatie voor zondag.

Je vindt jouw e-ticket(s) in jouw account. Je hoeft dit niet uit te printen, het kan ook vanaf jouw telefoon worden gescand. Let wel op als je vanuit 1 account tickets hebt besteld voor meerdere personen, moeten deze allemaal op een andere naam staan. Is dit niet het geval? Stuur dan een mail naar info@excelsiorrotterdam.nl.

We gaan zondag in twee clusters naar Den Haag. Vertrek vanaf het Van Donge & De Roo Stadion. Wij verzoeken eenieder om vanaf 15:00 uur aanwezig te zijn op het Fanplein van ons stadion. Daar vindt de inschrijving plaats. Hier kun je je melden bij de medewerkers van Excelsior Rotterdam. Van hen krijg je te horen in welke bus je moet plaatsnemen. Van busplaats ruilen is niet toegestaan! Om 16:00 uur vertrekken de eerste bussen richting Den Haag.

Een paar punten om rekening mee te houden:
– Vergeet niet om je e-ticket (geprint of digitaal) meenemen samen met een geldig ID-bewijs.
– Als je niet op tijd bent voor de vertrektijd kun je helaas niet meer mee.
– Het is verboden om met eigen vervoer naar Den Haag te gaan.
– Als je onder invloed bent van alcohol en/of drugs word je geweigerd bij de bus.
– Voor deze busreis is ons busreglement van kracht. Je kunt dat hier lezen.

We gaan er komende zondag samen een feest van maken en hopelijk kunnen we die avond de promotie naar de Eredivisie vieren bij het Van Donge & De Roo stadion!

Wij rekenen op jullie positieve steun. Tot zondag!

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN