Kaarten voor play-offduel tegen Heracles Almelo zijn nu te koop!

15 mei 2022

Na een heerlijk en bloedstollend voetbalgevecht in Kerkrade hebben we ons door een 0-2 overwinning op Roda JC geplaatst voor de volgende ronde van de Keuken Kampioen Play-offs. We strijden komende week verder tegen Heracles Almelo, met als inzet een plek in de finaleronde. Woensdag spelen we de belangrijke thuiswedstrijd (aftrap 18:45 uur) en daar wil jij natuurlijk bij zijn.

Thuiswedstrijd op woensdag 18 mei, 18:45 uur

Seizoenkaarthouders
Heb jij jouw seizoenkaart vorig jaar voor 30 juni gekocht? Dan heb je net als de wedstrijd tegen Roda JC gratis toegang tot onze thuiswedstrijden in de play-offs! In jouw account kun je zien of dit het geval is. Heb je een ‘Seizoenkaart 2021-2022’ dan heb je gratis toegang. Heb je een ‘Seizoenkaart 2021-2022 Regulier’ dan moet je voor de play-offs losse tickets aanschaffen.

Losse tickets
Voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo zijn uiteraard ook losse tickets verkrijgbaar via onze ticketshop. Je kunt daar kaarten kopen voor de Robin van Persie-tribune en Rob Albers-tribune.
Let op: alleen supporters die in het bezit zijn van een Excelsior seizoen- of clubkaart kunnen tickets aanschaffen voor deze wedstrijd! Per account kun je 4 tickets (extra) bestellen.

Haal hier jouw tickets voor de play-offs >>

Ben je geïnteresseerd in zakelijke tickets? Stuur dan een mailtje naar ticketing@excelsiorrotterdam.nl.

Uitwedstrijd op zaterdag 21 mei, 20:00 uur

Helaas mogen er zaterdag in Almelo net als tijdens het reguliere seizoen ook bij de play-offs geen uitsupporters plaatsnemen in het uitvak van de club uit Almelo. Dit betekent dat er geen supporters van Excelsior Rotterdam aanwezig mogen zijn bij het beslissende duel in de tweede ronde van de play-offs. Wij zijn vanzelfsprekend zeer teleurgesteld en vinden het vooral vervelend voor de trouwe supporters, die ons elke uitwedstrijd volgen en nu helaas niet aanwezig kunnen zijn bij deze belangrijke wedstrijd. Als club hebben wij er alles aan gedaan om toch onze supporters en sponsoren mee te krijgen, maar hebben vanuit overheidswege geen toestemming gekregen. Op dit moment kijken we naar manieren hoe we ook tijdens de uitwedstrijd samen onze club kunnen ondersteunen.

Maatregelen
De beheersmaatregelen die ervoor zorgen dat er geen uitsupporters welkom zijn in Almelo zijn al langer van kracht. Vanwege de constructieve staat van het stadion in Almelo is het uitvak sinds 26 februari van dit jaar gesloten en ontvangt Heracles geen uitsupporters. Ook mogen zij geen losse kaarten verkopen aan hun eigen supporters en sponsoren. Alleen vaste seizoenkaart- en business-seathouders zijn welkom. Deze maatregelen gelden tot het stadion in Almelo dusdanig is verstevigd dat het weer volledig gebruikt kan worden.

Thuiswedstrijd
Het beslissende duel tegen Heracles Almelo begint zaterdag om 20:00 uur en is live te volgen via ESPN. De thuiswedstrijd wordt woensdagavond gespeeld in ons Van Donge & De Roo Stadion. De aftrap is om 18:45 uur. Wij zijn verplicht 400 supporters van Heracles Almelo toe te laten bij deze wedstrijd en zullen ons hier ook aan houden.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@excelsiorrotterdam.nl.

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN