Late huldiging in ons stadion na promotie naar de Eredivisie

30 mei 2022

Helaas kon de promotie naar de Eredivisie niet worden gevierd in Den Haag met de meegereisde supporters. Rel schoppende Haagse fans maakten dit onmogelijk. Gelukkig barstte het feest enkele uren later alsnog los in ons eigen stadion, waar de spelersbus werd opgewachte door honderden supporters.

Het duurde na de wedstrijd, die werd beslist met een bloedstollende penaltyserie, lang voordat spelers en staf konden vertrekken richting Rotterdam. In de kleedkamer van het Cars Jeans Stadion in Den Haag werd uiteraard een mooi feestje gevierd, maar het liefst hadden de spelers dat met de meegereisde supporters gedaan. Uiteindelijk arriveerde de bus na half twaalf bij ons stadion in Rotterdam.

Met een flink vuurwerk werden zij als helden onthaald. Daarna verplaatste het feest zich naar het stadion, waar op het veld een podium was opgesteld. Aanvoerder Redouan El Yaakoubi ontving daar uit handen van voormalig algemeen directeur Simon Kelder van Excelsior Rotterdam het gouden schild dat hoort bij de promotie naar de Eredivisie via de play-offs.

Het feest met de uitgelaten fans ging daarna tot in de late uurtjes door. Voor de vijfde maal sinds de eeuwwisseling promoveerden wij naar de Eredivisie en spelen dus komend seizoen weer op het hoogste niveau. Daar wil jij bij zijn toch? Bestel nu hier tot en met 31 mei tegen het voordelige tarief jouw seizoenkaart en je ziet alle thuiswedstrijden van ons in de Eredivisie.

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN