Late huldiging in ons stadion na promotie naar de Eredivisie

30 mei 2022

Helaas kon de promotie naar de Eredivisie niet worden gevierd in Den Haag met de meegereisde supporters. Rellende Haagse fans maakten dit onmogelijk. Gelukkig barstte het feest enkele uren later alsnog los in ons eigen stadion, waar de spelersbus werd opgewachte door honderden supporters.

Het duurde na de wedstrijd, die werd beslist met een bloedstollende penaltyserie, lang voordat spelers en staf konden vertrekken richting Rotterdam. In de kleedkamer van het Cars Jeans Stadion in Den Haag werd uiteraard een mooi feestje gevierd, maar het liefst hadden de spelers dat met de meegereisde supporters gedaan. Uiteindelijk arriveerde de bus na half twaalf bij ons stadion in Rotterdam.

Met een flink vuurwerk werden zij als helden onthaald. Daarna verplaatste het feest zich naar het stadion, waar op het veld een podium was opgesteld. Aanvoerder Redouan El Yaakoubi ontving daar uit handen van voormalig algemeen directeur Simon Kelder van Excelsior Rotterdam het gouden schild dat hoort bij de promotie naar de Eredivisie via de play-offs.

Het feest met de uitgelaten fans ging daarna tot in de late uurtjes door. Voor de vijfde maal sinds de eeuwwisseling promoveerden wij naar de Eredivisie en spelen dus komend seizoen weer op het hoogste niveau. Daar wil jij bij zijn toch? Bestel nu hier tot en met 31 mei tegen het voordelige tarief jouw seizoenkaart en je ziet alle thuiswedstrijden van ons in de Eredivisie.

Meer Nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

za 8 juni 2024

Keeper Anouk van de Klooster sluit aan bij Excelsior Vrouwen

Anouk van de Klooster speelt komend seizoen voor Excelsior Vrouwen. De 23-jarige keeper komt over van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij