Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

24 mei 2022

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor van ons thuisduel tegen ADO Den Haag in de finaleronde van de play-offs. Eerder ondertekende Excelsior Rotterdam een intentie-overeenkomst met deze partijen voor het ontwikkelproces van een nieuw stadion voor de club.

,,Jaren geleden hadden wij al gekeken naar Excelsior Rotterdam en uiteindelijk kwamen we via Marco Hoogerbrugge bij de club terecht’’, zegt Marco Praagman van Impact Vastgoed BV, een van de drie ontwikkel- en bouwbedrijven van de Excelsior Realisatie Combinatie. ,,We zitten nu samen met Stebru en Cordeel Nederland BV in deze combinatie en dat zijn twee partijen waar wij erg goed mee zijn. Wij vinden het heel gaaf om bij dit project betrokken te zijn. Wij zijn als bedrijf bij heel wat ontwikkelprojecten betrokken geweest, maar nog nooit bij een stadionontwikkeling. Als ik voor mezelf spreek komt hiermee wel een jongensdroom uit.’’

Praagman is namelijk een voetballiefhebber. Hij komt oorspronkelijk uit Zoetermeer en had dus aanvankelijk meer met ADO Den Haag. ,,Ik ben weleens in het stadion geweest, maar dat is al jaren terug’’, zegt hij lachend. ,,Mede door het ontwikkelplan waar we met elkaar aan werken, klopt mijn hart nu veel sneller voor Excelsior. We krijgen een mooi inkijkje in de club en werken samen met echte Rotterdammers en de Rotterdamse mentaliteit. Daar worden we allemaal blij van.’’

Waar de drie partners ook blij van worden is het feit dat Excelsior Rotterdam in de finaleronde staat van de Keuken Kampioen Play-offs met als inzet een plek in de Eredivisie: ,,Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo hadden we al met elkaar afgesproken dat we deze wedstrijd zouden nemen als wedstrijdsponsor als we in de finale zouden komen. Na de 3-0 hier dachten we wel dat het goed zou komen, maar het was mooi om te zien toen het definitief was. Ik was zelf op pad zaterdag, maar toen ik hoorde dat het 1-1 was geworden wist ik genoeg, Uiteindelijk werd het zelfs nog 1-3.’’

De partners van de Excelsior Realisatie Combinatie zien de finaleplek van Excelsior Rotterdam als een mooie bekroning voor de samenwerking die de partijen met elkaar hebben: ,,Daarom vinden we het leuk om juist vanavond wedstrijdsponsor te zijn. We zijn allemaal voetballiefhebbers en kijken erg uit naar de finalewedstrijden. Het wordt een mooie en spannende ontknoping. ADO Den Haag is net als Excelsior een sterke ploeg. Ik denk dat Thomas Verheydt één keer gaat scoren, maar omdat Excelsior er drie gaat maken, reken ik op een 3-1 overwinning.’’


Op de foto: Sander Dekker (Cordeel Nederland BV), Bob de Lange (Excelsior Rotterdam), Robert Steenbrugge (Stebru) en Marco Praagman (Impact vastgoed BV).

Meer Business nieuws

do 16 juni 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Vintus

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

di 14 juni 2022

STONE komende drie jaar official partner van Excelsior

STONE staat ook de komende drie seizoenen vol achter Excelsior Rotterdam. Het op steenworp afstand van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN