Wedstrijdsponsors #EXCNAC: HJF Advocaten en E-koeriers

6 mei 2022

Onze laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie belooft weer een mooi potje te worden. Het resultaat bepaalt wie we wanneer treffen in de play-offs. Wedstrijdsponsors Steven Jonker van HJF Advocaten en Bjorn Lourier (E-koeriers) hebben allebei veel vertrouwen in een goede afloop. Zij voorspellen voor vanavond beiden een 3-1 overwinning.

,,Wij hebben hier op kantoor een aantal NAC-supporters, dus ligt het voor de hand dat wij juist nu wedstrijdsponsor zijn’’, vertelt Steven Jonker van HJF Advocaten. ,,De vorige keer hadden we deze wedstrijd ook. Het is bovendien nog een belangrijk duel, zeker ook voor NAC Breda. Excelsior wil de competitie goed afsluiten vanwege een goede spirit voor de play-offs. Ik verwacht dan ook een leuke wedstrijd.’’

HJF is er voor de ondernemers. Van starter tot groot zakelijk. Als sparringpartner denken ze mee en zijn daarbij pro actief. Het kantoor is al zo’n zes jaar sponsor van Excelsior Rotterdam en dat bevalt volgens Steven Jonker nog steeds erg goed: ,,Ik heb zelf in mijn jeugd nog een paar jaar bij Excelsior gevoetbald en daarom heeft de club altijd in mijn hart gezeten. Ik ben sowieso erg sport-minded, en de link tussen (top) sport en advocatuur is snel gelegd.’’

,,De meeste businessclubs waarbij wij zijn aangesloten, hebben met sport te maken. Waaronder dus ook het netwerk van Excelsior. De Excelsior Business Club is echt heel bijzonder, daar kan eigenlijk geen andere BC tegenop. De sfeer is heel ongedwongen en spontaan. Iedereen loopt door elkaar en daardoor kun je met iedereen in gesprek raken. Daarnaast doen we zelf ook wel eens iets voor de club en dat vind ik prettig. Dat je niet alleen aanwezig bent, maar daadwerkelijk iets kan inbrengen.’’

,,We hebben dit seizoen echt leuk voetbal gezien. Een jong en enthousiast team. Directe promotie had er wellicht in gezeten, maar nu moet het maar via de play-offs gebeuren. Wat we kunnen verwachten durf ik niet te zeggen, de play-offs zijn zo onvoorspelbaar. We begonnen goed aan het seizoen, maar na de periodetitel werd het iets minder. Daarna was er weer een goede fase en de laatste weken zit het tegen. Maar ik verwacht een paar leuke wedstrijden in de play-offs. Minimaal één, maar ik hoop natuurlijk op drie!’’

Ook Bjorn Lourier van E-koeriers is positief gestemd over de kansen van Excelsior Rotterdam in de play-offs: ,,Je treft altijd goede tegenstanders in de play-offs, dus dat wordt lastig. Maar met Thijs Dallinga in de spits maken we wel veel goals. Je weet het nooit, maar ik hoop natuurlijk dat het Excelsior lukt om te promoveren.’’

Bjorn is de zoon van Wilco Lourier, die sinds 1988 sponsor is van Excelsior Rotterdam met Eticoll. ,,Hij is heel betrokken bij de club en wilde wedstrijdsponsor zijn. Voor ons is dit een mooie kans om aan naambekendheid te werken voor ons bedrijf E-koeriers.’’ Bjorn werkte twee jaar bij zijn vader in het bedrijf op de expeditie-afdeling. ,,Ik maakte daar veel gebruik van koeriers en zag dus dat daar best veel werk in zat. Samen met een vriend van mij, Berend Kalisvaart, kwam ik op het idee om een eigen koeriersdienst te beginnen.’’

,,We wilden het wel anders doen dan anderen. Daaruit ontstond het idee om helemaal elektrisch te gaan rijden en zo dus voorbereid te zijn op de toekomst. In Nederland gaat dat prima met de infrastructuur en wij willen op deze manier bijdragen aan een duurzame samenleving en bedrijven aanspreken die zelf ook meer duurzaam willen gaan werken. Wij zijn met z’n tweeën en rijden veel ritten zelf. We zijn nu een jaar bezig en het gaat steeds beter. We rijden door heel Nederland, maar komen ook in België en Duitsland.’’

Omdat zijn vader al jarenlang sponsor is, kent Bjorn Excelsior Rotterdam natuurlijk goed. ,,Ik ben vroeger vaak met hem mee geweest naar het stadion. Ik vind Excelsior een mooie club en heel gezellig. Ik heb dit seizoen niet alle wedstrijden gezien, maar wel een aantal. Vooral de uitwedstrijd tegen FC Volendam was prachtig. Er wordt sowieso veel gescoord in Keuken Kampioen Divisie. Als E-koeriers hopen wij via Excelsior Rotterdam met meer mensen in gesprek te komen. Volgend seizoen gaan we proberen bij alle thuiswedstrijden aanwezig te zijn en hopelijk is dat in de Eredivisie.’’

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets