Excelsior Vrouwen neemt afscheid van zeven speelsters

8 juni 2022

Ook voor Excelsior Rotterdam Vrouwen zit het seizoen erop. Met het oog op het nieuwe seizoen wordt afscheid genomen van zeven speelsters.

Spits Sabrine Ellouzi maakt na een seizoen de overstap naar Feyenoord Vrouwen. Verdediger Daniëlle Noordermeer speelde sinds 2018 voor Excelsior Vrouwen en vertrekt naar ADO Den Haag. ,,Deze twee speelsters hebben zich prima ontwikkeld en wij zijn trots dat zij nu de overstap kunnen maken naar twee andere mooie clubs in de Eredivisie Vrouwen’’, stelt hoofdtrainer Richard Mank. Hij ziet ook Angela Versluis vertrekken, zij zet haar voetbalcarrière voort in Australië.

Beau Rijks, die dit seizoen na lang blessureleed aansloot bij Excelsior Rotterdam Vrouwen, heeft besloten een punt te zetten achter haar carrière. Zij speelde eerder onder meer voor Achilles’29, vv Alkmaar en PEC Zwolle. ,,Beau heeft zich prima terug geknokt na een langdurige blessure, maar kiest nu voor haar maatschappelijke carrière.’’

Verdediger Nadine de Breij speelde het langst voor ons vrouwenteam, zij was er vanaf het eerste seizoen bij, toen wij nog onder de naam Excelsior Barendrecht Vrouwen aan de Eredivisie Vrouwen deelnamen. Haar overeenkomst wordt niet verlengd. Hetzelfde geldt voor keeper Ricci Geenen en aanvaller Dante Wammes. Wij danken alle meiden voor hun inzet voor onze club en wensen hun veel succes in de toekomst.

In de komende weken zullen wij de speelsters die verlengen bij Excelsior Rotterdam Vrouwen en een aantal nieuwe speelsters via onze mediakanalen voorstellen.

Meer Nieuws

wo 7 juni 2023

Stephanie Coelho Aurélio verlengt contract met Excelsior Vrouwen

Stephanie Coelho Aurélio is er ook komend seizoen bij. Zij heeft haar contract met Excelsior Rotterdam…

Lees meer

di 6 juni 2023

Alle beschikbare seizoenkaarten zijn uitverkocht!

Net als vorig seizoen hebben wij ook nu alle beschikbare seizoenkaarten voor de Rob Albers en…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij