Jeugdafdeling neemt afscheid van Marco van Lochem

17 juni 2022

Marco van Lochem heeft gisteren afscheid genomen van de jeugdafdeling van Excelsior Rotterdam. Na 23 jaar als hoofd opleiding in Kralingen gewerkt te hebben, gaf hij eerder dit seizoen al aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Tijdens de seizoensafsluiting werd Van Lochem toegesproken door algemeen directeur Daan Bovenberg.

Respect
,,Een en al respect voor wat jij in de afgelopen 23 jaar hebt neergezet’’, zei Bovenberg tegen Van Lochem. ,,Ik ben hier zelf als pupil begonnen en tijdens mijn jeugdopleiding ben jij hier altijd geweest. Je hebt je altijd ingezet om de kinderen en mensen waarmee je werkte beter te maken. Bij jou stond het kind altijd centraal. Dat maakt jou uniek en bijzonder. Een diepe buiging ook voor het thuisfront, die je al die jaren hebben gesteund in alles wat je hebt gedaan.’’

Verdiensten
Tijdens de traditionele seizoensafsluiting van de jeugdafdeling, deelde Van Lochem weer verschillende prijzen uit aan jeugdspelers die op welke wijze dan ook een opvallende rol hebben gespeeld in het afgelopen seizoen. Ook vroeg hij aandacht voor alle mensen die zich hebben ingezet voor de jeugdafdeling van Excelsior Rotterdam. Vervolgens was het tijd voor zijn eigen afscheid en werd hij in het zonnetje gezet vanwege zijn verdiensten voor de club.

Dankbaar
Zijn eerste nieuwe uitdaging ligt in Egypte, waar hij voetbalclub Proxy SC gaat helpen. Eerder zei Van Lochem over zijn tijd in Kralingen: ,,Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op mijn jaren bij Excelsior Rotterdam. We hebben met elkaar enorm veel bereikt in de afgelopen 23 jaar, hebben met elkaar iets neergezet waar we trots op kunnen zijn. Ook heb ik mezelf enorm kunnen ontwikkelen en heb ik dankzij Excelsior veel van de wereld kunnen zien. Daar ben ik de club enorm dankbaar voor.’’

Meer Jeugd

vr 17 juni 2022

Jeugdafdeling neemt afscheid van Marco van Lochem

Marco van Lochem heeft gisteren afscheid genomen van de jeugdafdeling van Excelsior Rotterdam. Na 23 jaar…

Lees meer

do 7 april 2022

Excelsior kijkt uit naar Orange Veins Cup Rotterdam U15!

Na twee jaar afwezig te zijn geweest is het paastoernooi weer terug. Zondag 17 april gaat…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN