Knallende seizoensafsluiting van Excelsior Business Club

10 juni 2022

We kunnen terugkijken op een geweldig seizoen. Dat gebeurde dan ook gisterenavond tijdens de seizoensafsluiting van de Excelsior Business Club. Op het hoofdveld van ons stadion werd uiteraard stilgestaan bij de fantastische sportieve prestatie en het seizoen werd knallend afgesloten met een gezellig feest.

Nadat alle aanwezigen bij binnenkomst met het promotieschild op de foto waren geweest, trapten Dannis de Redelijkheid en Daan Bovenberg het event af. Zij deelden terecht een compliment uit aan iedereen die er dit seizoen bij was, want de promotie werd mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van jullie allemaal gerealiseerd!

De aanwezigen werden gedurende de avond culinair verwend. Een geheel verzorgd diner van Sebby Klay en zijn troepen, cocktails, Giraffe coffee, coole Icea Cream Rolls van Loopers en live muziek zorgden voor een onvergetelijke avond op eredivisieniveau. De kers op de taart van dit geweldige seizoen.

Bekijk hieronder de foto’s van de seizoensafsluiting:

Meer Business nieuws

do 16 juni 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Vintus

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

di 14 juni 2022

STONE komende drie jaar official partner van Excelsior

STONE staat ook de komende drie seizoenen vol achter Excelsior Rotterdam. Het op steenworp afstand van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN