Nikki de Haan en Lieke de With van PSV naar Excelsior Vrouwen

22 juni 2022

Excelsior Vrouwen heeft de selectie voor het komende seizoen versterkt met twee speelsters die overkomen van PSV Vrouwen. Het gaat om de talentvolle keepster Nikki de Haan en middenvelder Lieke de With.

De 18-jarige keepster Nikki de Haan en 18-jarige Lieke de With komen beiden over van de beloften van PSV, waarmee zij afgelopen seizoen kampioen werden van de beloftencompetitie. ,,Ik ben er trots op dat Nikki en Lieke voor ons hebben gekozen om zichzelf komend seizoen door te ontwikkelen op eredivisieniveau. Het zijn twee speelsters waar toekomst in zit en daarom denk ik dat wij veel plezier aan Nikki en Lieke gaan beleven’’, aldus trainer/coach Richard Mank.


Nikki de Haan


Lieke de With

Meer Nieuws

wo 7 juni 2023

Michel Breuer aan de slag als assistent-trainer bij Excelsior

Michel Breuer gaat het komende seizoen aan de slag als assistent-trainer van het eerste elftal van…

Lees meer

wo 7 juni 2023

Katelyn Hendriks speelt ook komend seizoen voor Excelsior Vrouwen

Katelyn Hendriks heeft haar contract met Excelsior Vrouwen verlengd. De 20-jarige middenvelder zette haar krabbel onder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij