Nog eens vier speelsters verlengen bij Excelsior Vrouwen

16 juni 2022

Excelsior Vrouwen heeft de overeenkomsten met viertal speelsters verlengd. Het gaat hierbij om Nur al Jawahiri, Yentl van Goch, Rachelle Ardon en Stephanie Coelho Aurélio. Het viertal komt daardoor in elk geval komend seizoen weer in actie voor het Kralingse vrouwenteam.

De 18-jarige Nur al Jawahiri is afkomstig uit de eigen opleiding van Excelsior en gaat alweer haar derde seizoen in bij Excelsior Rotterdam Vrouwen. ,,Nur is een slimme en technische aanvaller, die op meerdere plaatsen inzetbaar is’’, aldus trainer/coach Richard Mank.

Ook de snelle verdediger Yentl van Goch heeft tot medio 2023 verlengd. De 21-jarige speelster blijft dus behouden voor Excelsior Vrouwen. Mank: ,,Yentl kwam uit de tweede klasse en heeft zich afgelopen seizoen prima aangepast. Komend seizoen kunnen we veel van haar verwachten.’’

Rachelle Ardon maakt de overstap van het beloftenteam naar het eerste elftal. ,,Rachelle heeft afgelopen seizoen bij de beloften bewezen klaar te zijn voor het eredivisieniveau. Daarom geef ik haar heel graag deze mogelijkheid’’, aldus Richard Mank.

De 21-jarige middenvelder Stephanie Coelho Aurélio heeft ook haar overeenkomst verlengd tot medio 2023. Stephanie speelde het afgelopen seizoen vijftien competitiewedstrijden en scoorde hierin één keer (thuis tegen Feyenoord). ,,Stephanie brengt balans op ons middenveld, maar is ook inzetbaar als centrale verdediger. Dit gekoppeld aan haar inzet en duelkracht maakt haar tot een belangrijke schakel voor ons team’’, aldus de trainer/coach.

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN