STONE komende drie jaar official partner van Excelsior

14 juni 2022

STONE staat ook de komende drie seizoenen vol achter Excelsior Rotterdam. Het op steenworp afstand van ons stadion gevestigde bedrijf wordt zelfs official partner. Edwin Ibrisimovic, partner bij STONE, vertelt dat zij zich vanaf dag 1 thuis voelen bij Excelsior en dat dit daarom een logische stap is.

,,Wij zijn in 2017 klein begonnen met een stukje boarding en dat pakket hebben we steeds uitgebreid’’, zegt Ibrisimovic. ,,Wij doen dit voornamelijk om landelijke naamsbekendheid te creëren en dat lukt heel aardig. Wij doen daar zelf ook veel aan door erover te posten op Linkedin. De associatie van STONE met Excelsior bewerkstelligen, kost veel tijd en energie, maar toen we na die wedstrijd tegen ADO Den Haag promoveerden, kreeg ik wel honderd appjes van mensen die mij feliciteerden. Ze weten dus dat wij fanatiek voor Excelsior zijn!’’

De tweede reden waarom STONE, dat bemiddelt en adviseert in de disciplines Finance & BI, HR, IT & Agile, Public en Technology, zich bij Excelsior heeft aangesloten is om relaties mee te nemen naar het stadion. ,,Wij komen elke wedstrijd met veel mensen en één keer per jaar zelfs met een groep van 150 op de Rob Albers-tribune. Dat blijven we ook doen. In de Eredivisie zal dat alleen maar makkelijker worden, al is een bezoek aan Excelsior altijd al meer dan alleen een voetbalwedstrijd. Het is echt een avondje – of middag – uit en het is altijd gezellig.’’

In de afgelopen vijf seizoenen zijn de mensen van STONE echt supporters geworden van de club en uiteraard zaten zij op zondag 29 mei dan ook met een flinke groep in het uitvak in Den Haag om de promotie live mee te maken. ,,Dat we komend seizoen weer in de Eredivisie spelen is de kers op de taart. Ook in de Keuken Kampioen Divisie waren wij gebleven, maar dankzij de Eredivisie zal onze exposure alleen maar groeien.’’

Ibrisimovic weet zijn enthousiasme, net als zijn collega’s, goed over te brengen: ,,Wij zijn oprecht enthousiast en dat slaat dan ook over op anderen. De mensen van Excelsior werken vol passie en de club is heel laagdrempelig. Als wij mensen meenemen, voelen zij zich direct thuis in de lounge. Dat komt door de hoge mate van gastvrijheid. Dat sluit naadloos aan bij wie wij zijn en daarom voelen wij ons echt thuis bij Excelsior.’’

Meer Business nieuws

do 16 juni 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Vintus

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

di 14 juni 2022

STONE komende drie jaar official partner van Excelsior

STONE staat ook de komende drie seizoenen vol achter Excelsior Rotterdam. Het op steenworp afstand van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN