Van Bokhoven, Udink, Piqué en Van Vliet verlengen

15 juni 2022

Excelsior Rotterdam Vrouwen heeft de overeenkomsten met een viertal speelsters verlengd. Het gaat om Iris van Bokhoven, Britt Udink, Naomi Piqué en Lieve van Vliet. Het viertal zal tot medio 2023 te zien zijn in het shirt van Excelsior Vrouwen.

De 18-jarige Iris van Bokhoven zal voor het derde seizoen met de Kralingers in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen actief zijn. ,,We zijn blij dat we nog een seizoen mogen genieten van dit grote talent, waar we in de toekomst nog veel van gaan horen’’, aldus trainer/coach Richard Mank

De 19-jarige aanvaller Britt Udink blijft Excelsior ook trouw. Zij kwam vorig seizoen over van SC Heerenveen en speelde al regelmatig in het basiselftal. Mank: ,,Britt is een mooi voorbeeld van een speelster die zich afgelopen seizoen bij ons geweldig heeft ontwikkeld.’’

Ook de creatieve multifunctionele speelster Naomi Piqué heeft haar overeenkomst verlengd. ,,Na de overstap vanuit ADO Den Haag heeft Naomi haar vertrouwen teruggevonden bij ons en dit laat ze wekelijks zien’’, aldus een tevreden trainer/coach.

Lieve van Vliet (22) heeft haar overeenkomst ook verlengd. De Zeeuwse middenvelder woont vanaf komend seizoen ook in Rotterdam. ,,Wij waren afgelopen seizoen positief verrast over haar snelle aanpassing aan het eredivisieniveau. Dit maakt dat zij ook komend seizoen van grote waarde zal zijn voor Excelsior Vrouwen’’, aldus Mank.

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN